همه چیز در مورد thea render
-
محلی برای به اشتراک گذاری دانسته های خود در مورد موتور رندر تیا.(متریال،مدل،اطلاعات و غیره )
-
خوش آمدید.
اطمینان حاصل کنید که همه چیز است که به اشتراک گذاشته شده متعلق به شما باشد و کلیه حقوق آن نیست. -
@solo said:
خوش آمدید.
اطمینان حاصل کنید که همه چیز است که به اشتراک گذاشته شده متعلق به شما باشد و کلیه حقوق آن نیست.hi dear solo and thanks for welcoming me by my own language (persian)
but hey..... you need some trainings on that. i believe you meant copyright law. yes?
i will dear friend. -
این فوروم چقدر خلوته!!! شاید دیگه کسی نمیاد و فقط من هستم اینجا؟!!!
-
ای ... فعلا اینجوریاس
به دلایل کپی رایت و این حرفا یکم اینجا سوت شده -
سلامن علیکم
دوست جدید خوش آمدید
همونطور که آقا مجید عزیز فرمودن بدلیل قوانین کپی رایت که حاج آقا در بدو ورودتون اشاره فرمودن!! اینجا به اینصورت درومده.. ما هر کار می کردیم توش حرف در میومد، محدودیت های مارو هم که درک نمی کنن
چند تن از اعضامون هم محدود یا اخراج شدن. لذا می تونی توی خونه ی جدیدمون راندو دات آی آر عضو بشی که توی صفحه ی اول فروم فارسی هم پستی برای اون ایجاد شده و توضیحاتی داده شده
البته ما همچنان اینجا سر میزنیم ولی مشکلات هم پا برجاست -
با عرض سلام خدمت آقا مجتبی و استادعزیز.
واللا من همین مشکل رو تو سایت خود تیا داشتم و با مدیریت اونجا حرفم شدو مجبور شدم از اونجا بیام بیرون. اومدم اینجا دیدم همونا باز اینجا هستن.در هر صورت درسته حق با اوناست ولی نه در مورد ما.اونا نمیتونن خودشونو با ما مقایه کنن. مایی که تو این وضع فلاکت واقعا نمیتونیم بابت یه نرم افزار 3000 دلار پول خرج کنیم. به قول معروف نفسشون از جای گرم بلند میشه.واقعا جای تاسف داره. نمیدونم دیگه چی بگم. حالا مثلا با این کاراشون دارن جلوی ما رو میگیرن ؟؟؟ نه به خدا. شاید یه محدودیت هایی داشته باشیم فقط همین.من از استاد مجید عزیز خواهش دارم این تاپیک رو حذف کنید.ممنونم -
عجب.. پس شما هم مشکل مشابه رو داشتید
ولی از طرفی هم میبینیم که اونا حق دارن، آخه هر چی پچ و کرک و خلاصه چیزای خلاف قوانین کپی رایت توی نت تکثیر بشه و در دسترس کاربرها قرار بگیره این شرکته که متضرر میشه.. مثلا ما یه فایلی رو آپلود می کنیم که فقط همزبانان خودمون که مشکل خرید لایسنس دارن استفاده کنن، ولی خودبخود از سراسر دنیا توی جستجو های اینترنتی پیداش می کنن و استفاده می کنن. من خودم یه موتور رندر پودیوم رو برای وبلاگمون آپلود کردم و بعد از چند وقت دیدم چندین هزار بار دانلود شده! جوری که مدیافایر ازم شاکی شد و بهم اخطار داد! در هر حال به ما در راندو بپیوندین و مطالب قانونی و همسو با کپی رایت رو اینجا هم پست کنید چون اعتبار فروم فارسی هم ارزشش کم نیست و عزیزانمون بویژه استاد مجید براش بسیار تلاش کردن
-
از استاد خواهش میکنم این تاپیک رو در صورت امکان حذف بفرمائید.خیلی ممنون
Advertisement