چی کار کنیم که اسکچاپمون هنگ نکنه؟
-
همه چیز بستگی به چند چیز دارد ... : اول اینکه چقدر اسکچاپ با کارت گرافیکی شما سازکار باشد ... مثلا لپ تاپ 5 سال پیش من که کارت گرافیک انویدیا 8600 جی تی دارد از کارمپیوتر 64 بیت جدیدم 2011 بهتر عمل میکند !!!!
دوم این است که هر بار دکمه رندر را میزنید مدلتان به یک فایل
ایکس ام ال درست مشود و به رم تان میرود . در تنیجه هر بار که
vray is curently prossesing your scence
به لحظه مرگ نزدیک تر میشوید ...
یک سیو کردن و باز و بسته کردن اسکچاپ میتواند رمتان را خالی کند ...
**سومین**چیز ورزن وی ری است .. این ورزن های جدید
1.49.xx
بسیار باگ دارند ... من هنوز از ورژن 1.48.83 استفاده میکنم ...
**چهارماینکه باید مدلتان را همواه مدیریت کنید .. از پلاگین
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?t=22920
همواره استفاده و استفاده کنید ...
وپنجم**این که بعد از رندر شدن وارد فوتوشاپ شده و در آنجا کلی رویش کارکنید ...با تشکر از پژمان عزیز
-
بسیار عالی و بجا -
البته به نظر من اگر فتوشاپ رو خوب بلد باشیم سرعت عملمون نصف نصف بیشتر میشه
اینم بگم که در محیط وی ری یا هر موتور رندرگیر یه سری نواقص هست که با ایده آل های ذهن گرافیکی ما همراستا نیستن به همین خاطر با فتوشاپ میشه اکثرشونو حل کرد
مثال عرض می کنم
برای رندر گرفتن از یک اتاق کامل ما چندین نوع متریال و بافت و نور داریم برای سرعت بخشیدن به کار می تونیم اینهارو به صورت جزئی رندر بگیریم مثلا کف رو جدا دیوارهارو جدا و در آخر در شاپ اینهارو با هم مچ کنیم که نیاز به مهارت داره چون در این حالت یک سری نواقص و عدم ترکیب هارو باید هموار کنیم. -
یک پتچی هم هستش که برنامه های 32 بیت رو دستکاری میکنه که بتوانند از رم بیشتری استفاده کنند ... تا 4 گیگ ... نمیدونم راست میگه یا دروغ .. نصبش کردم ... اما نخواستم که این همه رمم رو برا تستش پر کنم ...
اگه خواستید نصبش کنید ... مخصوصا اگه ویندوز 64 دارید .. امتحانش کم ضرره ..چون از فایل
sketchup.exe
تون یک بکاپ میگیره و میزاره کنار فایل دستکاری شده ..
اگرم کار نکرد و اینها ف اون فایل اولیه که اسمش شده
sketchup.exe.backup
رو تغییر نام بدید و اون قسمت آخرش رو برش دارید ... انشا الله که کار کنه .. نمیدونم
نصبشم ساده است بهش همون فایل
sketchup.exe
رو معرفی میکنید و اینم اونو دستکاری میکنه ... تو ویندوز این برنامه باید با راست کلیک کردن و سپس
run as adminstrator
اجرا بشه ... -
-
واقعآ از همه ممنونم
-
ممنون برای توضیحات شما دوستان فارسی زبان
-
سلام و خوش آمدید.
Advertisement