آموزش ماسک رندر در کی تی.KT Alpha Mask Tutorial
-
سلام به همه ی دوستان عزیز
بالاخره بعد از مدتی با یه هدیه ی کوچیک خدمت رسیدم
آنچه خواهید خوند ترجمه ی یک خود آموزِ که توسط دوستمون
Fletch
و برای کی تی نوشته شده. اما از اونجایی که ماسک رندر برای پست پروسز بسیار پر کاربرده و تا جایی که من دیدم، کمتر کسی هم اونو بلده، تصمیم به ترجمه ی این آموزش گرفتم و البته به نوعی هم خواستم به نویسنده ی اصلیش ادای دین کرده باشم چون برام بسیار مفید بود و ماسک رندر رو باهاش آموختم. جالبه که خود نویسنده هم از دیدن ترجمه خیلی خوشحال شد و استقبال کرد
سعی کردم همه چیز روان توضیح داده بشه
لازم به ذکره که لزوما نباید کاربر کی تی باشید تا این آموزش براتون مفید باشه و مهم اینه که با کاربرد ماسک رندر و طریقه ی استفاده از اون در فتوشاپ آشنا میشید و این قواعد برای موتور رندرهای دیگه ای که ماسک رندر دارن هم مشابه هستش. مثل توایلایت
نکته ی دیگه اینه که این آموزش برای کی تی 2007 نوشته شده که کمی قدیمیه و نسخه ی آخر 2008 هستش. ولی تنها تفاوت در تنظیماتیه که در عکس زیر نشون داده شده
فایل انگلیسی رو هم ضمیمه کردم
در آخر از آقا مجید برای راهنمایی های بی دریغشون صمیمانه تشکر می کنم و همینطور
Fletch
که او هم هیچ وقت دست از تلاش برای انتقال تجربیاتش به دیگران نکشید
KT.AlphaMaskTutorial-Farsi.pdf
-
همیشه از خودم میپرسیدم این تصویر سیاه و سفید همراه رندر بعضی موتور رندرا چه؟ اما حالا به کمک ترجمه دوست خوبم مجتبی کاملا به موضوع اشنا شدم دستت درد نکنه مجتبی البته همونتور که تو پی دی اف بود از فلتچ و استاد عزیز اقای یگانگی هم تشکر میکنم.
-
مجتبی جان دست مریزاد و خسته نباشید. بسیار مطلب آموزنده و جالبی رو ترجمه کردید و من خوشحالم که دوستان درحال انتقال آموزشها و اطلاعات مفید به همزبونای فارسی زبان هستن. این یکی از آرزوای من بوده و هست. بازم دست مریزاد
سعی میکنم بعد از یه مدت همه آموزشای موتور رندر ک.تی رو یکجا کنیم -
بسیار ممنون از محبت شما شهرام جان و استاد عزیز
خیلی خوشحالم که مورد توجهتون قرار گرفت. اتفاقا این آرزوی مشترک من و شماست استاد عزیز، منم دلم می خواد هر چی مطلب مفید هست رو ترجمه کنم تا سایر همزبان ها استفاده ببرن
ایشالا بتونیم برای هر موتور رندر یک بخش مجزا و پر از مطالب خواندنی داشته باشیم
-
واقعا ، و انشالا با همت همه دوستای گلی که اینجا داریم
مطلب خیلی مفیدیو هم انتخاب کردید -
درود بر مجتبی عزیزم بسیار عالی
-
salam .lotfan linke download akharin versione kt ke bahash kar mikonid ro baram bezared agar ba pichesh bashe kheyli behtare .mer30
-
دقت کنید که کی-تی با همه این امکانات، رایگانه و درواقع بهترین موتور رندر رایگانه
این نسخه 8 اکو
http://www.kerkythea.net/joomla/index.php?option=com_remository&Itemid=42&func=fileinfo&id=64
و اینم نسخه 8 اکوبوست که سرعت و کیفیت بهتری داره. البته ابتدا لازمه اکو رو نصب کنید و سپس در همون مسیر اکوبوست رو نصب کنید
http://www.solidiris.com/kerkythea/Kerkythea-v2.5.2.exe
Advertisement