اسکچ آپی که دیگر متعلق به گوگل نیست.
-
دوستان وبلاگ رسمی اسکچ آپ اعلام کرده که شرکت تریمبل از این به بعد صاحب نرم افزار اسکچ آپه .
خوب در نگاه اول مسایل نگران کننده ای پیش میاد راجع به آینده این نرم افزار، خصوصا برای توسعه دهندگان.
البته تریمبل گفته که نسخه رایگان همچان مثل قبل ارایه میشه و در موارد توسعه هم تغییری پیش نمیاد.
اما به هر حال آینده این نرم افزار کمی پیچیدس، اسکچ آپ عملا نرم افزار پارتنر سرویس های گوگل ارث و گوگل استریت ویو بود و (هست) و از اون هم مهمتر یکی از بزرگترین مزیت هاش نصبت به بقیه نرم افزار های سه بعدی پشتیبانی انبار سه بعدی گوگل از اون بود که باید دید در آینده چه اتفاقی برای این هم کاری ها خواهد افتاد.
نظر شما در این باره چیه؟ -
بهنام جان مرسی که آپدیتمون کردی
من بعد از این که این پست رو خوندم رفتم وتحقیقات مفصلی کردم
بله کاملا درسته فروختنمون رفت پی کارش نامردای آدم فروش
شرکت تریمبل اسکچاپ رو بخاطر همون انبار سه بعدیش با میلیون ها کاربرش در سر تاسر دنیا خریده و کلا جزء سیاست های کمپانیشونه که آخرین فناوری روز بازار رو از هرکجا که باشه باید خریداری کنند
به نظر خیلی هاتکنولوژی جی پی اس مثل ماشین بخار تو انقلاب صنعتی میمونه
وما الان توی یه انقلاب الکترونیک زندگی میکنیم خودمون خبر نداریم
حالا اینا چه ربطی به تریمبل داره؟
تریمپل جی پی اس رو به صنعت ساخت وساز و راه سازی و کشاورزی و مدیریت ناوگان حمل ونقل {دریایی هوایی زمینی} و نقشه برداری و سه تا نقطه معرفی کرد با استفاده از نرم افزار هاش واونم فقط تا چند سال پیش یعنی حدود {30-20} واقعا دمشون گرم
فقط 1800 تا اختراع ثبت شده دارند امیدوارم تو ورژن بعدی اسکچاپ یکم خلاقیت به خرج بدن سورپرایز شیم از این یکنواختی در بیایم
نگران انبار سه بعدی گوگل نباشید با توجه به تخصص کمپانی تریمبل شاید گوگل ارث رو هم بخره یا چمیدونم شایدم رهن و اجاره کنه
پیشبینی من اینه که در آینده ابزار سند باکس پیشرفته تر بشه و مهندسای نقشه برداری بریزند سر اسکچاپ
غیب گفتم نه
اما شاید فرجی بشها اسکچاپ ما هم 64 بیتی بشه و مقع مدل سازی سنگین کمتر هنگ کنه
الهی آمین -
جالب بود و من خبر نداشتم.... راستش وقتی من شروع کردم با اسکچاپ 4، اونوقت هم اسکچاپ متعلق به شرکت "ات لست سافت ویر" بود و از نسخه 6 بود که گوگل خریدش... جای نگرانی نیست و امیدوارم این موضوع پیشرفتشو بیشتر کنه
-
-
وبلاگ شونو دیدید ؟ جای اینکه بشینند اس یو رو 64 بیت کنند دارند عشق و حال میکند و بیشترین نگرانیشون نگرانیشون دکوراسیون دفترشون هست ...
نامرد ها ...http://sketchupdate.blogspot.com/2012/06/moving-onward-moving-in.html
... راستی اون خانومه تو عکس اولیه سوزانه ، خود خودشه .. واقعی ... همونی که تو اس یو 8 وقتی برنامه باز میشه اون وسط وایساده و ما پاکش میکنیم
حیف که عکس واقعی کارمندای دیگه شون مثل سنگ اسکچاپ 7 و آدمای دیگه که تو ورژنهای قدیمی بودن ، نیستشاوه ... چرا هست ... اینم عکس ننسی .. یکی دیگه از آدمهایی که از همه مردم بیشتر پاک شده اند :
the most deleted man in the world
[img] http://2.bp.blogspot.com/-zogPYDGypHw/T9Zv74M4dZI/AAAAAAAAYhc/JWsTHaaXIN8/s1600/BareWalls-3.jpg
[/img]راستی این وبلاگ رسمی اسکچاپ توش لابد مطالب حرام داره و فـیـلــتـره ...
شاید به خاطر عکس سوزان و ننسی و اینها
بیچاره ها کم پاک شدند حالا باید سایتشون از دسترس خارج هم بشه ... -
عجب پس سوزان خانوم اینه
Advertisement