Twinmotion2موتور رندر
-
[attachment=4:207vtce2]<!-- ia4 -->canyon_newsletter02.jpg<!-- ia4 -->[/attachment:207vtce2]
[attachment=3:207vtce2]<!-- ia3 -->RT_vs_Render_496.jpg<!-- ia3 -->[/attachment:207vtce2]
سلام بر همگی
این کمپانی از گرافیک+سی پی یو با هم برای رندر استفاده میکنه وتونسته سرعت وکیفیت رندر رو ببره بالا فکر میکنم مثل همونکاری که تیا کرده یا به عبارتی
CPU+GPU
میتونیدهرچقدر دلتون میخواد درخت وگل بته اضاف کنید یه عالمه داره
میتونید رندرتونو بدون نیاز به فوتوشاپ همونجا افکت های دوبعدی بهش بدبد
ماشین ومبلمان داخلی ومبلمان شهری هم داره که میتونید اضافه کنید..................................................................
..............................................................................
....................................................................................
حدااقل سیستم مورد نیاز- Operating System : Windows 7, Vista or XP (32 or 64 bits).
- Intel Core 2 Duo or AMD Athlon II processor
- 2 Gb available hard disk space (for full installation)
- 2 Gb of RAM memory
- PCI-Express graphic card Nvidia Geforce 9xxx or ATI Radeon HD 2xxx with Shader Model 3.0 support or higher and at least 512 Mb of video memory.
...........................................
..................
.........
.....
...
.
یه پلاگین داره اونم واسه رویت که کار پلاگین فقط اکسپورته وبس برای اسکچاپ اکسپورد اف بی ایکس باید گرفت وبعد فایل اسکچاپتونو که حالا دیگه تبدیل شده به فرمت اف بی ایکس رو امپورت کنید
http://www.twinmotion.com/trial.html
[attachment=2:207vtce2]<!-- ia2 -->overview_push2.jpg<!-- ia2 -->[/attachment:207vtce2]
[attachment=1:207vtce2]<!-- ia1 -->kizo_03.jpg<!-- ia1 -->[/attachment:207vtce2] -
مرسی
-
خواهش میکنم انجام وظیفه بود
-
موتور رندر تویین موشن داره هر روز بهتر میشه ها. کسی امتحانش کردید؟
-
سلام.من هر کاری میکنم که بهم یه اکانت دانشجویی بده،امکان پذیر نیستش!! برای دانلود رایگانشم که نیاز به این ثبت نامه!
-
لومیون بهتره تومیشن به گرد لومیون نمیرسه
Advertisement