sketchucation logo sketchucation
    • Login
    ℹ️ Licensed Extensions | FredoBatch, ElevationProfile, FredoSketch, LayOps, MatSim and Pic2Shape will require license from Sept 1st More Info

آموزش نوشتن فارسی سه بعدی در اسکچاپ

Scheduled Pinned Locked Moved فارسی
    7 Posts 4 Posters 1.7k Views 4 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • mojtabata2001M Offline
      mojtabata2001
      last edited by

سلام به همه ی دوستان عزیز و علاقمندان به اسکچاپ
      امروز می خوام یکی از تجربه های خودم رو با شما به اشتراک بذارم که روزگاری برام خیلی سوال برانگیز بود 🤓
      احتمالا شما هم در مواردی احتیاج داشتین که نوشته ی فارسی و سه بعدی توی اسکچاپ بیارین که در حالت معمولی اسکچاپ نوشته های فارسی رو در هم و نامفهموم می نویسه
      چاره ی کار استفاده از فارسی نویس هست که من پیش از این ازش برای فتوشاپ استفاده می کردم و این فکر ناگهان به سرم زد که شاید توی اسکچاپ هم جواب بده و داد 💚
      من از فارسی نویس مریم استفاده کردم، اما احتمالا فارسی نویس های دیگه هم جواب بدن.اگه کسی از دوستان تجربه ای داره لطفا بگه.
      یه ورژن قدیمی،ساده و بی دردسر این نرم افزار رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید
      http://www.mediafire.com/?li45f29cec1vd7v
      فایل رو اکسترکت کرده و از داخل پوشه فایل ستاپ رو اجرا کنید و در منویی که باز خواهد شد روی نصب برنامه کلیک کنید.بعد از نصب خروج رو بزنید.
      حالا باید فونت های مخصوص مریم رو از داخل پوشه ی اف_فونت کپی کرده و در این آدرس پیست کنید
      C:\Windows\Fonts
      حالا فارسی نویس مریم رو باز کرده و می تونید جمله یا کلمه ی مورد نظرتونو بنویسید
      1.jpg
      دقت داشته باشید که توی نرم افزار مریم احتیاجی به انتخاب فونت و سایز نیست و شما این گزینه ها رو توی خود اسکچاپ می تونید وارد کنید
      سپس جمله رو سلکت کرده و کپی می کنیم
      2.jpg
      حالا اسکچاپ رو باز کرده و منوی تری دی تکست رو باز می کنیم و نوشته هایی که پیش تر کپی کردیم رو در این مرحله پِیست می کنیم
      3.jpg
      مثل همیشه نوشته های ما بصورت خرچنگ و قورباغه ظاهر میشن!
      4.jpg
      حالا متن رو سلکت کرده و فونت اون رو به یکی از فونت های مریم که در مراحل قبلی نصب کرده بودیم تغییر میدیم
      5.jpg
      6.jpg
      دوستان فقط دقت داشته باشید که اول اسم این فونت ها با اف شروع میشه، بنابراین در لیست فونت ها بعد از حرف "ایی" انگلیسی قرار دارن
      با تغییر فونت ناگهان میبینیم که نوشته ی فارسی بطور منظم و دلربایی ظاهر میشه!
      7.jpg
      بقیه ی مراحل دیگه مثل همیشه است و با تغییر فونت،متریال و اسکیل می تونید هر بلایی سر این نوشته بیارید
      ببخشید اگه طولانی و خسته کننده بود،اما امیدوارم مفید بوده باشه 😒 😉
      در ضمن این اولین پست آموزشی من در این فروم هست و اونو به همه ی شما دوستان ، بویژه دوست و استاد عزیزم جناب آقای یگانگی تقدیم می کنم
      موفق باشید

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S Offline
        shahriyar
        last edited by

[attachment=0:1j1hf1q2]<!-- ia0 -->7.jpg<!-- ia0 -->[/attachment:1j1hf1q2]
        حق باشما بود درست شد تونستم

• mojtabata2001M Offline
          mojtabata2001
          last edited by

واااای خیلی جالب بود شهریار عزیز
          خیلی خوشحالم.قابلی نداشت

• K Offline
            kahgell
            last edited by

دست شما درد نکنه عالی

• majidM Offline
              majid
              last edited by

ممنون جناب تاجی بابت شروع تاپیک. تو انجمن باشگاه مهندسان جوان یکی از اعضاء نرم افزار لئومون را توصیه کرده بود که ضمنا رایگانه
              مینویسید، کپی میکنید و تو اسکچاپ مثل توضاحات بالا منتقل میکنید و فونتایی رو انتخاب میکنید که با
              F_
              شروع میشن و دارید اونارو فارسی هم میبینید
              http://leomoon.com/shop/application/leomoon-persian-ttt/
              http://leomoon.com/static/other/leomoon-persian-ttt.zip

ضمنا همین روش رو میتونیم تو نرم افزارای دیگه هم بکار ببریم، مثل رویت

interiors4.jpg

rev.jpg

My inspiring A, B, Sketches book: https://sketchucation.com/shop/books/intermediate/2612-alphabet-inspired-sketches--inspiring-drills-for-architects--3d-artists-and-designers-

• S Offline
                shahriyar
                last edited by

دیگه بهتر 💚 💚

• mojtabata2001M Offline
                  mojtabata2001
                  last edited by

درود بر استاد یگانگی نازنین
                  مثل همیشه توضیحات شما همه چیز رو کامل کرد و استفاده کردیم
                  مرسی مرسی مرسی