مشکلات اسکچاپ به مکس
-
راستش من قصد دارم یه مطلب آموزشی در مورد موضوع تاپیک بنویسم. چراکه مدلینگ و تکسچر توی اسکچاپ سادس و تنظیمات بیشتر و نور و انیمیشن و رندر هم توی مکس سادس. خودم که شروع کرده بودم، تقریبا جهنمو جلوم دیدم و فکر میکنم واسه خیلیای دیگه هم همینجوری باشه! لذا فکر کردم شاید یه فایل راهنما ، بدرد بخوره.
قطعا هرچی بیشتر مشکلات کارو بدونم نتیجه بهتر میشه، لذا اگه شماها هم به مشکلی ازین دست برخوردید ، یا تجربیاتی دارید ممنون میشم که بهم اطلاع بدید. -
توی
3dwarehoude
مدلای خوب هم هست. با اینحال اسکچاپ با مدلای سنگین مشکل داره (به خاطر نحوه نمایشش ) . اگه مث مکس با کیفیت کمتری نشون میداد شاید این مشکل نبود. با
wings3d
تبدیل کنید بعد ایمپورت کنید شاید مشکل تو مواردی حل بشه. شایدم باید منتظر ورژن 9 بود -
ممنون اما
لینک دانلود
wings3d
چیه؟ -
ممنون اما
لینک دانلود
wings3d
چیه؟ -
تصویر زیرچهارتا فرمت رو توضیح داده
xsi-obj-fbx-dae
[attachment=0:ehy900pe]<!-- ia0 -->5.jpg<!-- ia0 -->[/attachment:ehy900pe]
.در آخر بگم که این خلاصه ای بود ازیه مطلب توی کتاب آموزش اسکچ آپ ترجمه و تالیف مهندس مهرداد ماذن زاده ومهندس حامد صبا -
سلام
همانطور که میدانید آبجکت های آماده مکس خیلی واقعی تر از(3دی ور هاوس) هستند اما متاسفانه وقتی وارد اس کچاپ میشن کلا برنامه کم میاره و بسته میشه.چرا؟چیکار باید کرد؟شما سایت
http://www.3dbar.net
در همین فروم معرفی کردید که فوق العادس اما وقتی فقط یه مبل روکه از این سایت گرفتم ایمپورت کردم اسکچ اپ هنگ کرد؟
آیا باید منتظر ورژن 9 اسکچ آپ باشیم؟راهی هست؟ -
بهتر است بدانیم که هنگام صادر کردن فایل اسکچ آپ به مکس
لایه ها را از دست خواهیم داد اثری از لبه ها وجود نخواهد داشت تنها صفحات قابل مشاهده(نه نامرئی)صادر خواهند شد اطمینان از این که به طرف درست صفه بافت یا رنگ دادهایم خیلی خوب بریم سراغ قسمت های مختلف پنجره ی 3ds export option
[attachment=3:2chozbx5]<!-- ia3 -->1.png<!-- ia3 -->[/attachment:2chozbx5]
Export
[attachment=2:2chozbx5]<!-- ia2 -->2.jpg<!-- ia2 -->[/attachment:2chozbx5]
full hierarchy
شما میدونید که در اسکچآپ صفحات از تکه های مثلث تشکیل شده با انتخاب این حالت شبکه بندی ها ی مثلثی به طور کامل به مکس میره
by layer
با انتخاب این حالت ازش میخوایم که شبکه بندی های مثلثی دوصفحه ی به هم پیوسته راکه در واقع دوتا صفحه ی مستقل هستند رابه صورت جدا به مکس ببره.اگه این گزینه رو انتخواب نکنید اونوقت چند تا سطح که به هم متصل باشن رو به صورت یه شکه بندی به هم پیوسته میفرسه تو مکس
by material
با انتخاب این یکی ازش میخوایم کهداری بافت ومتریال های مختلقند رو جدا بفرسه تو مکس.وسطوحی که مستقل ترسیم شدنداما با هم اتصال دارند ومتریلشون هم یکسان هست رو هم جدا بفرسته تومکس
single object
با انتخاب این حالت ازش می خوایم تمام مدلو به صورت یه شبکه بندی بزرگ بفرسه تو مکس
[attachment=1:2chozbx5]<!-- ia1 -->3.jpg<!-- ia1 -->[/attachment:2chozbx5]
[attachment=0:2chozbx5]<!-- ia0 -->4.jpg<!-- ia0 -->[/attachment:2chozbx5] -
ممنون بابت توضیح گرافیکیتون
-
ممنون اما
لینک دانلود
wings3d
چیه؟
Advertisement