بالاخره گوگل فروم مارو تائید آموزشی کرد
-
خوب بالاخره گوگل فروم مارو به عنوان یک مرکز معتبر و تائید شده آموزشی پذیرفت
برای رجوع به خبر میتونید به این صفحه نگاه کنید:
http://sketchucation.com/sketchup-training.htm
موارد آموزشی شامل 6 سطح میشن:
ضروریات اسکچاپ 1
ضروریات اسکچاپ 2
مهارتهای پیشرفته اسکچاپ
مهارتهای پیشرفته در لند اسکیپ و مدلسازی محیط
آموزش نرم افزار لی-اوت و نهایتا
جئو مدلینگ
همه ترینینگها (آموزشها) توسط خود گوگل برنامه ریزی و اعلام میشن و سپس ما میتونیم اونارو برگزار کنیم یا در زمینه های خاصی -در امتداد اونها_ دوره برگذار کنیم
مختوا و نحوه شکل برگزاری به 3 صورته
ترینینگهای عمومی روی همین سایت خودمون
ترینینگهای توافقی برای و درمورد آموزش پلاگینا یا ...که بازم رو همین سایت خودمون برگزار میشه
و نهایتا
آموزشای آنلاین به صورت خصوصی -توسط مربیان مورد تائید- برای یک یا چند نفر با استفاده از نرم افزارهای دسکتاپ شیرینگ
خوب برای جزئیات بیشتر به تاپیک خبر میتونید مراجعه کنید
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=323&t=39038
درحال حاضر 5 نفر تیم آموزشی رو تو زمینه های مختلف تشکیل میدن، از برنامه نویس تا مدلر و غیره و جالب اینکه مدیر سایت بهم پی-ام داده و خواسته بدونه که مایلم جزو تیم آموزشی منطقه ای باشم یا نه که با امکانات اینترنتی فعلی بسیار مشکله (که مثلا یک کلاس اینجوری واسه یه کشور همسایه داشته باشیم) و تو ایرانم که این نوع کار کردن هنوز جا نیفتاده
با اینحال شاید تو مجله ، مواد آموزشی داشته باشم (البته نسخه تجاری مجله) که اونم باید جالب باشه
خوب ازین بابت خوشحالم که میتونم به عنوان یه ایرانی به همزبونام خدمت کنم -
سلام جناب یگانگی
بهتون تبریک می گم و مایه افتخارین من خیلی خوشحالم خیلی منتظر آموزش های فوق العاده هستیم از شما -
ممنون دوست عزیزم. چیز خاصی تغییر نکرده، در واقع از همینطور که میبینین تاپیکای آموزشی گوگل ، خاص نسیتن. فقط الان تیم آموزشی این فروم اعضای مورد نیاز واسه تائیدیه گوگل رو داره، که شامل مدلسازها، راهنماها، مدیر هماهنگی ، نشریه، و برنامه نویس رابی ، میشه... و البته یه مرکز مجهز با ابزارای مناسب برای برگزاری وبینار و این حرفا. با اینحال چشم، من که کماکان انجام وظیفه میکنم. خوشبختانه اعضای ایرانی اینجا هم که خیلی خوب نرم افزارو میشناسن. مع الئصف اگه ازم کمکی میاد خوشحال میشم انجام بدم
ارادتمند
مجید -
واااااا ی یه کم دیر رسیدم ولی هزاران درود
خیلی خوشحال شدم
ممنون از زحمات همه بویژه استاد مجید نازنین -
تبریک فراوان به شما دوست عزیز امیدوارم همواره در کارهایتان موفق و پیروز باشید وکماکان پیش رو در یاری رساندن
به دوستان خود باشید
Advertisement