Objektum-animáció
-
Nekem nincs meg a plugin. Sikerült vele animációt exportálni? Az lehet, hogy nem szaggatna.
-
Megpróbáltad azzal a másik pluginnal,amelyet fentebb linkeltem?
-
A felbontáson nem lehet változtatni?
Amúgy animálja a proper animation dolgait?(Én általában képeket exportálok, nem avit - így sokkal szebb eredményeket lehet elérni)
-
Na de az animációt hogyan kapcsolod be? Van neki saját animáció exportja vagy a rendes SU animáción keresztül?
A képekre meg az azzal kapcsolatos utómunkákra úgy értettem, hogy az animáció esetén is én általában képekbe exportálok és azokat fűzöm össze később filmmé (különösen, ha renderelt dolgokat is akarok belerakni).
Amúgy is (azt hiszem, hogy a jelenlegi, nyilvános változatban) valami bug miatt nem lehet a kodeket váltani, és a leggagyibb Cinepack kodekkel exportál ócska minőségben.
-
Lehet, hogy majd föltelepítem és kipróbálom.
Itt egy srác belinkelt egy videót, ahol a proper animation-t és a smoothstep animation együtt használja és sikerül neki exportálni a mozgást. Azt írja, képkockánként exportáld, ne avi fájlként. -
De azt is írtad, hogy az animációt a rendes SU animációnál állítod be - ott meg lehetfelbontást változtatni. (Ezért értetlenkedem...)
-
Milyen animációt akarsz? Csak kameraállás vagy tárgymozgás is? (És ha tárgymozgás, akkor milyen plugin?) A Twilight "Animation" paneljét próbáltad már?
Amúgy van egy új animációs plugin. Nem tudom, Twilight-tal működik-e (meg amúgy sem próbáltam még).
19 $ viszont. -
A "Start of animation" és "End of animation" számokat (képkockákat) is beállítod?
-
Milyen animációs plugint használtál hozzá?
-
Csak azt tudja animálni, amit a SketchUp. Jelenleg két plugint támogat; a SketchyPhysics-et és a ProperAnimation-t (azt az újat, amit fentebb linkeltem, azt ne tudom...)
Ha objectum animációt akarsz renderelni, akkor úgy kell beállítani a Twilight animációt, hogy "has animated objects". Ha SketchyPhysics-et szeretnél futtatni, ahhoz is van lehetőség bejelölni.
Advertisement