sketchucation logo sketchucation
    • Login
    ℹ️ GoFundMe | Our friend Gus Robatto needs some help in a challenging time Learn More

Inpaint

Scheduled Pinned Locked Moved Magyar
    3 Posts 2 Posters 8.1k Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • GaieusG Offline
      Gaieus
      last edited by

Nyilván gyakran előfordul, hogy amikor modellezünk valamit és az épületről készült fotókba mindenféle dolgok belelógnak, hosszadalmasan retusáljuk őket. Most bukkantam egy másik topikban az Inpaint nevű programra. A gépre telepíthető változat ugyan valami 39 $, de van egy webes, online változata is, amely ingyenes.

Tudom, hogy a legtöbb, valamire való képszerkesztő programnak van valami ilyesmi eszköze, de nem mindenkinek van PhotoShop-ja ugyebár.

Egyszerűen az egérkurzorral átsatírozzuk azt a részt, amelyet ki akarunk törölni és a program "helyettesíti" azt a részt a környező pixelekből kreált textúrával. Íme egy példa:

Az eredeti - valami tájékoztató táblával

![A "javított" változat - kb. fél perces "satírozgatás" után.](/uploads/imported_attachments/2BDv_Flora-piheo2.jpg "A "javított" változat - kb. fél perces "satírozgatás" után.")

Gai...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • D Offline
        dybi
        last edited by

@gaieus said:

Nyilván gyakran előfordul, hogy amikor modellezünk valamit és az épületről készült fotókba mindenféle dolgok belelógnak, hosszadalmasan retusáljuk őket. Most bukkantam egy másik topikban az Inpaint nevű programra. A gépre telepíthető változat ugyan valami 39 $, de van egy webes, online változata is, amely ingyenes.

Tudom, hogy a legtöbb, valamire való képszerkesztő programnak van valami ilyesmi eszköze, de nem mindenkinek van PhotoShop-ja ugyebár.

Egyszerűen az egérkurzorral átsatírozzuk azt a részt, amelyet ki akarunk törölni és a program "helyettesíti" azt a részt a környező pixelekből kreált textúrával. Íme egy példa:

Köszi. Ha ezt Joszif Visszarionovics megérhette volna:)

• GaieusG Offline
          Gaieus
          last edited by

Hát igazán nincs mit.

Itt kezdődött egy "hasznos grafikai programok" topic, onnan vettem. Van azóta más hasznos is, érdemes lesz figyelemmel kísérni.

Gai...

• 1 / 1
          • First post
            Last post
          Buy SketchPlus
          Buy SUbD
          Buy WrapR
          Buy eBook
          Buy Modelur
          Buy Vertex Tools
          Buy SketchCuisine