SketchUp 3D BaseCamp
-
Az első, 2005-ös (még Google előtti) SketchUp 3D BaseCamp, majd a 2008-as után idén ősszel ismét lesz 3D BaseCamp (2010).
Úgy tűnik, hogy csupán vagy 20-25 meghívót küldtek ki, mert hogy a meghívottak ajánlhatnak még 10-10 meghívandó "jelöltet", és így lesz az összejövetelnek nagyjából 200-250 résztvevője (2008-ban mintegy 450-en voltunk állítólag - tudomásom szerint Magyarországról csak én egyedül).
Sajnos a jelenlegi gazdasági helyzetben úgy tűnik, nagyon sokan (főleg akik nem É-Amerikában laknak, így drága az utazás), nem fognak tudni részt venni még az eredeti meghívottak közül sem.
Mindenesetre azért jó bulinak ígérkezik, de persze majd csak a végén derül ki. Érzésem szerint azért lesz némi "bepillantás" a SU 8-as verziójába még azelőtt, hogy a Béta tesztelések elkezdődnének (szerintem ez is meglesz ősszel...)
Na, úgy tűnik, hogy most már "hivatalos", hogy megyek...
http://www.sketchucation.hu/google-sketchup-3d-basecamp-2010-boulder-co/
-
A Google (végre hivatalosan is) bejelentette a 3D BaseCamp 2010 "un"konferenciáját.
Ma (július 23-án), magyarországi idő szerint délután 4-től lehet még jelentkezni a 3D BaseCamp-re, ha valakit érdekel (és el is tud menni természetesen). Bővebben (angolul) itt lehet olvasni, illetve (magyarul) itt.
És egy újságcikk...
-
És hát megjöttem. Jó volt, aki ért angolul, annak itt van az egész egy alfórumban, illetve képek láthatók itt (egy csomó tag képei összegyűjtve).
Advertisement