Bútorok robbantott ábrái
-
Csaba!
Találkoztál már olyan pluginnal ami ilyen robbantott ábrát tud csinálni?
Az angol woodworks(vagy vmi ilyensmi) topikból vettem a képet de plugin linket nem találtam.
Köszönöm
Üdv.
-
Nem, ezeket (azt hiszem) kézzel igazgatják ilyen helyzetbe.
-
Értem, végülis nem egy nehéz dolog kézzel sem de azért megkérdeztem.
Köszönöm
-
-
Igen, úgy tűnik. Ha gondoljátok, megpróbálhatom megkérni Todd-ot, hogy adjon egy "példányt" és megnézem, mire képes (aztán persze "jelenteném" itt.)
-
üdv néktek
kipróbáltam ezt az ingyenes cuccot de nem működött nekem
-
pedig működik
kipróbáltam: http://www.youtube.com/watch?v=U86aZupRPEg
-
Üdv!
Én is kipróbáltam, teljesen jó. Legalább is nekem is működik.
Azért idebiggyesztettem, hátha valaki itt figyel fel rá.
További szép napot!
-
Sikerült nekem is működésre bírni.
Dybi:
A translation X-hez írd be mondjuk hogy 10.
Így sikerült látványos eredményt elérni, de még majd most fedezem fel igazán.Csaba: Azért ha tudsz jelentsél légyszíves, mert én kíváncsi volnék mit tud az a 20dolcsis változat.
Köszönjük szépen!
Üdv.
-
Kösz srácok az infót - ezt a másik plugint teljesen elfelejtettem.
Aztán a másikkal sem csináltam semmit - majd megpróbálom...
-
@mdk01 said:
Sikerült nekem is működésre bírni.
Dybi:
A translation X-hez írd be mondjuk hogy 10.
Így sikerült látványos eredményt elérni, de még majd most fedezem fel igazán.Csaba: Azért ha tudsz jelentsél légyszíves, mert én kíváncsi volnék mit tud az a 20dolcsis változat.
Köszönjük szépen!
Üdv.
Természetesen igazolódott a régi tétel "a számítógép nem a kívánságaink hanem az utasításaink szerint működik". Az a lépés kimaradt, ez group szinten robbant.
üdv dybi
-
-
Butor tervezeshez en is hasznalom ezt a plug-int sokat segit Az Ikeabol vet oszeserelheto butoroknal latni ilyen rajzokat
A muhelybe ahol ossze rakjak a butorokat a sracok ertekelik az ujj rajzot mivel nem kell ket rajzot nyomtatni 1 ik ahol latszik az eges butor es meg egy ahol leszedem az ajtokat es a belseje is latszik igy 1 rajzal belathato az osszes komponens.
Jo volna ha letezne 1 beepitheto plugin ami a robbantot buttora ra tenne a mereteket . -
Sziasztok.
Nem rég használom a sketchupot, butortervezésre, most tanulom és gyakorlom a z alapdolgokat, viszont olvasva a topikokat rátaláltam a robbantás lehetöségére. letöltöttem a plugint, bemásoltam a program könyvtárába, viszont nem jelenik meg sehol. Mit nem csináltam jol? Más pluginok összejöttek, nem volt ijen gondom
Köszi a segitséget -
A jobb gomb menüben kell megjelennie - vagyis amikor jobb gombbal kattintasz a modellre. Nézd meg a videót a plugin oldalán (valamiért képtelen vagyok ide beilleszteni)
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?p=208807#p208807 -
Ok. Köszi megvan, már csak használni és megtanulni kell. És még egyszer minden elismerésem az itt végbemenö tevékenységedért.
-
Ez egy fórum. Többen vagyunk.
-
Sziasztok!
Letöltöttem én is, de nekem az istennek nem akar működni... hiába group, hiába component... megadom az adatokat, leokézom, és max odébbmozgatja a modellt, de nem csinál mást.
Megnéztem az ide linkelt .rb-t, de leszedtem az eredeti fórumról is az összeset, no luck.
Sketchup verzióm 8.0.4811. Ötletek?
Advertisement