محلی برای نمایش کارهای طراحی شده با اسکچاپ
-
دوستان من این تاپیک رو ایجاد کردم تا کارهایی رو که با
اسکپاپ میزنیم رو اینجابرای نمایش بزاریم
تا هم فروم پر بیننده و فعال بشه و بچه ها رو تشویق کنیم تا
تو فروم فعالیت کنن . با این کار از تجربیات همدیگه هم میتونیم استفاده کنیم.
فقط کارهای تمام شده رو ارائه بدید -
استارتش رو هم من میزنم .
این کار رو من با راهنمایی های فراوان استادمون آقا مجید طراحی کردم
با اسکچاپ و اتوکد و اولین کار من بود . برای پروژه طراحی5 . چند روز پیش هم تحویل دادم.عنوان پروژه طراحی یک شهرک مسکونی در اراک
بدون نور بدون سایه بدون رندر
-
واي نميدونيد من چقدر خوشحالم كه كاراي خوب شماها رو ميبينم. من واقعا كمكي نكردم و همش نتيجه زحمات خودتونه با اينحال از لطفتون به بنده ممنونم
بابت اين تاپيكم ممنون
كاش اين كار ها رو توي تاپيك گالري عمومي هم ميگذاشتيد. اونجا معمولا نقداي خوبي انجام ميدن
مثل تاپيكي كه اميد شروع كرده
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=81&t=22017 -
سلام و علیکم کارتون فوق العاده هست عالی منم طرح نهاییمو با اسکیچ انجام دادم البته بیشتر از 80 درصد کارو با آقای مهندس یگانگی در طی این 10 یا 9 ماه پیش بردم و سوالات زیادی پرسیدم و جواب دادن امیدوارم زحماتشون رو در حد یه دانشجوی ساده خوب نشون داده باشم.
پایان نامه این حقیر با موضوع مجتمع سینمایی تبریز یا سینمای تبریز با زیربنایی بالای 7500 متر مربع با 4 سالن که دو سالن بزرگ یک سالن کنفرانس و یک سالن ویژه نره اکتسابی 19 که مدیون مهندس یگانگی هستم.
-
کار طرح 3 موزه
شیت های ارایه پایانی بود.
-
چه انتخاب رنگ و ارائه خوبي. طرح معماريش هم خيلي خوب شده
-
salam inam sardarb tarahi shode vase kar airport in termame ke ta chand roze dige karay kamel shode tarhairportamo migzaram.
in kar talfigh autocad,photoshop va sketchup hastesh.
khastam to in karam did basariye halat ouj gereftan havapema va hese parvazo be binande elgha kone.
-
جالب ، ساده و زیباست. توی ارایه، با زمینه یا تاکیدهای تیره، میتونست جالبتر هم بشه. با اینحال ارائه موفقیه
-
طراحی با اسکچاپ
رندر با وی-ری اسکچاپ
پرزانته با فتوشاپ
طراحی پوستر با کرل
امیر علیجانیها
-
درود فراوان.ممکنه خواهش کنم که کارون رو تو بخش گالری هم بگذارید
شاید با یه عنوانی مثل
spa center
یا یه همچو چیزی.... اونجامعمولا فیدبکهای خوبی میدن
Advertisement