Papírmodellek készítése
-
Hát igen, a waybe az licenszes, de nem tudom, hogy a próbaverzió mit "tud" vagy "enged". Istenigazából, amikor teszteltük, nagy lelkesedéssel vágtam bele, mert arra gondoltam, hogy egy nyári gyerektáborban, ahova minden évben megyek, milyen jó lenne használni, de aztán valami hiba miatt nem működött a gépemen, majd a végére meg annyira nem volt időm, hogy mikor kijavították, nem tudtam már vele foglalkozni.
Úgyhogy bár van hozzá (elvileg) licenszem valahol, nem értek hozzá egyáltalán - csak tudok róla...
-
@gaieus said:
Hát igen, a waybe az licenszes, de nem tudom, hogy a próbaverzió mit "tud" vagy "enged". Istenigazából, amikor teszteltük, nagy lelkesedéssel vágtam bele, mert arra gondoltam, hogy egy nyári gyerektáborban, ahova minden évben megyek, milyen jó lenne használni, de aztán valami hiba miatt nem működött a gépemen, majd a végére meg annyira nem volt időm, hogy mikor kijavították, nem tudtam már vele foglalkozni.
Úgyhogy bár van hozzá (elvileg) licenszem valahol, nem értek hozzá egyáltalán - csak tudok róla...
ép most keresgéltem a waybe felöl,és ez igaz demo változat ami azt jelenti hogy serial crack nincs hozzá mert talán akkor jolenne a kiteritet anyagot menteni.
-
Nana! Nem illik itt crack-elésről beszélni
-
@gaieus said:
Nana! Nem illik itt crack-elésről beszélni
ne ilyedj meg nem akartam ezzel rosszat hanem a programhoz gondoltam.az olyan valami amibe benne van a megfelelö exe.szívesen kiprobálnám énis a waybe-t mert szerintem azis nagyon jó
-
Tudom, hogy ahhopz gondoltad, de amikor regisztráltál a fórumra, akkor azzal, hogy megnyomtad az "Agree" gombot a felhasználási feltételeknél, elfogadtad azt is, hogy még csak nem is beszélsz kalóz-szoftverekről, nem hogy terjeszted itt őket.
-
@gaieus said:
Tudom, hogy ahhopz gondoltad, de amikor regisztráltál a fórumra, akkor azzal, hogy megnyomtad az "Agree" gombot a felhasználási feltételeknél, elfogadtad azt is, hogy még csak nem is beszélsz kalóz-szoftverekről, nem hogy terjeszted itt őket.
csak segitséget kérted,de majd ezek után kézzel mutogatok majd hogy mit szeretnék!.Nem állt szándékomban megsérteni e törvényed.nehari ezért.ha az ember szeretne megkérdezni valamit,van szája vagy leirja azt.
-
Gabi, itt segít mindenki ahogy tud. Vannak szabályok viszont - azokat be kell tartani. Még csak azt sem mondom, hogy "sajnálom", mert ez így kéne másutt is normális legyen, csak hát nem az.
Én próbáltam valamiképpen "lájtosan" felhívni a figyelmed erre (ahelyett, hogy mint fórum adminisztrátor, rögtön valami hivatalos figyelmeztetéssel éltem volna - mint hogy rendszeresen szoktuk) úgyhogy kérlek, te is könnyítsd meg az én dolgomat!
-
@gaieus said:
Gabi, itt segít mindenki ahogy tud. Vannak szabályok viszont - azokat be kell tartani. Még csak azt sem mondom, hogy "sajnálom", mert ez így kéne másutt is normális legyen, csak hát nem az.
Én próbáltam valamiképpen "lájtosan" felhívni a figyelmed erre (ahelyett, hogy mint fórum adminisztrátor, rögtön valami hivatalos figyelmeztetéssel éltem volna - mint hogy rendszeresen szoktuk) úgyhogy kérlek, te is könnyítsd meg az én dolgomat!
ok.rendben!Szép és kellemes hétvégét és pihit mindenkinek!
-
@gogabi79 said:
@gaieus said:
ok.rendben!Szép és kellemes hétvégét és pihit mindenkinek!
miért nem olvassa be a pepa a kmz-t?mi lehet a hiba,a gond vele?egy időben mindig beolvasta amit elmentettem a su-ppal kmz be
-
Megvan még a SU 6-osod? Vagy a 7.0? Az a "baj", hogy a 7.1-es kmz-jével még nem minden program kompatibilis. Ha gondolod, megpróbálhatom neked a SU 6-tal exportálni és meglátod, hogy az működik-e (ha neked nincs meg). De éppenséggel még letöltheted azt is a Google honlapjáról.
-
@gaieus said:
Megvan még a SU 6-osod? Vagy a 7.0? Az a "baj", hogy a 7.1-es kmz-jével még nem minden program kompatibilis. Ha gondolod, megpróbálhatom neked a SU 6-tal exportálni és meglátod, hogy az működik-e (ha neked nincs meg). De éppenséggel még letöltheted azt is a Google honlapjáról.
nem probáltam még a 6 -ost ki sem a 7.0 .viszont a 7.1 es van meg
-
Itt le tudod tölteni a 6-os pro verzióját:
http://sketchup.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=60107
Ne aggódj, ha lejár a 8 óra használat, simán működik tovább az ingyenes változat funkcióival (és hát a kmz export az benne van az ingyenesben is). -
@gaieus said:
okés.
-
@gaieus said:
a Su 6ost felraktam probaként,de a kmz-t a p k d az nem jeleniti most meg betölt és semmi mást,a 3d fálj beolvassa viszont
-
Ne haragudj, de ezt most nem értem. Mi nem jeleníti meg a kmz-t?
Amúgy a SU 6-ban kétféle Google Earth export is van, próbáld ki mindkettőt!
-
@gaieus said:
Ne haragudj, de ezt most nem értem. Mi nem jeleníti meg a kmz-t?
Amúgy a SU 6-ban kétféle Google Earth export is van, próbáld ki mindkettőt!
szoval a sketchupba mikor elmentek valamit kmz be majd azt megnyitom a pepakura designerbe ott nem jelenik meg a kmz fálj.betölt de semmi,nem jelenik meg.
-
Hát, sajna itt megáll a tudományom; sosem használtam a pepakurát. Próbáltad az összes kmz export lehetőséggel, amit fentebb említettem?
-
@gaieus said:
Hát, sajna itt megáll a tudományom; sosem használtam a pepakurát. Próbáltad az összes kmz export lehetőséggel, amit fentebb említettem?
megtaláltam a hibát és mostmár jolett.beolvassa a kmz fáljt a pepakura a su nál fálj elmentésénél az exportnál van kettö kmz egy sima google eart kmz és egy google eart4 kmz.csak én hirtelen nem jóra állitottam.ugy szégyelem magam emiatt.
-
Na, akkor jó. Tartsd meg ezt a SU 6-ot, mert egy csomó program még csak azt a kmz file-t tudja megfelelően használni.
-
@gaieus said:
Na, akkor jó. Tartsd meg ezt a SU 6-ot, mert egy csomó program még csak azt a kmz file-t tudja megfelelően használni.
rendben.megtartom!!
Advertisement