Panoráma képek
-
Újabban azzal szórakozom, hogy SketchUp-ban készült modelleket renderelek 360 fokos "gömb" lencsével Twilight-ban, illetve onnan exportálva Kerkytheában.
Íme egy honlapra alkalmazott Flash panoráma-nézegető a pécsi Karmelita templom rekonstrukcuiójáról:
http://www.gaieus.hu/Panoramas/Carmelite/
(a panoráma alatti linken nagyobb felbontásban, de lassabb letöltődéssel is elérhető).
Sajnos a flash-ben elég sokat veszít a képminőségből, de panorámaképeknek persze amúgy is igen nagy méretűeknek kell lenniük. -
Nem rossz..grat.

Mi a terved vele?
Vagy csak úgy próbálgatod mit lehet belőle kihozni?Üdv.
-
Hát egyelőre igen. Ez egy igen régi modell és elég nehezen kezelhető (fél éve sem használtam még a SketchUpot, mikr csináltam, és hát eléggé sok benne a hiba, ha nem is látszik).
Most egy bazilikát építek (illetve már inkább csak textúrázom), azt mindenképp megcsinálom majd így. Hadd lássák a népek, milyen lehetett valamikor.

-
@gaieus said:
Hát egyelőre igen. Ez egy igen régi modell és elég nehezen kezelhető (fél éve sem használtam még a SketchUpot, mikr csináltam, és hát eléggé sok benne a hiba, ha nem is látszik).
Most egy bazilikát építek (illetve már inkább csak textúrázom), azt mindenképp megcsinálom majd így. Hadd lássák a népek, milyen lehetett valamikor.

Értem....
Jut eszembe bazilika...,lépjünk át a "kis előzetes" topikba.

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register LoginAdvertisement