Panoráma képek
-
Újabban azzal szórakozom, hogy SketchUp-ban készült modelleket renderelek 360 fokos "gömb" lencsével Twilight-ban, illetve onnan exportálva Kerkytheában.
Íme egy honlapra alkalmazott Flash panoráma-nézegető a pécsi Karmelita templom rekonstrukcuiójáról:
http://www.gaieus.hu/Panoramas/Carmelite/
(a panoráma alatti linken nagyobb felbontásban, de lassabb letöltődéssel is elérhető).
Sajnos a flash-ben elég sokat veszít a képminőségből, de panorámaképeknek persze amúgy is igen nagy méretűeknek kell lenniük. -
Nem rossz..grat.
Mi a terved vele?
Vagy csak úgy próbálgatod mit lehet belőle kihozni?Üdv.
-
Hát egyelőre igen. Ez egy igen régi modell és elég nehezen kezelhető (fél éve sem használtam még a SketchUpot, mikr csináltam, és hát eléggé sok benne a hiba, ha nem is látszik).
Most egy bazilikát építek (illetve már inkább csak textúrázom), azt mindenképp megcsinálom majd így. Hadd lássák a népek, milyen lehetett valamikor.
-
@gaieus said:
Hát egyelőre igen. Ez egy igen régi modell és elég nehezen kezelhető (fél éve sem használtam még a SketchUpot, mikr csináltam, és hát eléggé sok benne a hiba, ha nem is látszik).
Most egy bazilikát építek (illetve már inkább csak textúrázom), azt mindenképp megcsinálom majd így. Hadd lássák a népek, milyen lehetett valamikor.
Értem....
Jut eszembe bazilika...,lépjünk át a "kis előzetes" topikba.
Advertisement