Joint push-pull پلاگین
-
دوستان ابتدا فایل رو از این تاپیک دانلود کنند http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=180&t=6708&st=0&sk=t&sd=a&hilit=joint+pull
ورژن جدید این برنامه با نام
JointPushPull - 25 Aug 09.zip
موجود هست
این پلاگین برای پوش پول کردن حجم های منحنی وارتفاع دادن به اجسام تحت زاویه به کار میره
بعد از کپی کردن فایل های پلاگین داخل پوشه پلاگین اسکچ آپ میتونید نوار ابزار اون رو از منوی ویوو/ تولبار با نام
unl transformation
اضافه کنید
این پلاگین شامل 5 دستور است .اولین دکمه با نام
joint push pull
برای پوش پول کردن حجم های منحنی به کار میرود به این صورت که ابتدا سطح را سلکت کرده سپس دکمه دستور را زده سپس نقطه ای از سطح را سلکت کرده و مقدار اضافه شده را مینویسیم و اینتر میکنیم
vector push pull
این دستور برای ارتفاع دادن به اجسام تحت زاویه به کار میره به این صورت که ابتدا سطح را سلکت کرده سپس دکمه دستور را زده سپس نقطه ای از سطح را سلکت کرده و نقطه دوم را با توجه به زاویه وفاصله ی دلخاه انتخاب میکنیم
normal push pull
این دستور برای ارتفاع دادن به اجسام به صورت معمول میباشد
undo-redo
این دو کلید آخر برای رفتن به حرکت قبلی و بعدی است که باید ابتدا سطح مورد نظر سلکت شده باشد -
آقا امیر من نتونستم ورژن جدیدشو دانلود کنم اصلا نمی دونم چیکار کنم شما نمی دونید ایراد از کجاست؟ تا 99 درصد دانلود می کنه ها سر اون یک درصد گیر می کنه تا بخوام از نو به دانلودش کنم تا اون یک درصد هم پر بشه زود خطا می ده تو همه ی مرورگرا هم امتحان کردم نشد کمکم می کنید؟! ممنونم
-
@kahgell said:
آقا امیر من نتونستم ورژن جدیدشو دانلود کنم اصلا نمی دونم چیکار کنم شما نمی دونید ایراد از کجاست؟ تا 99 درصد دانلود می کنه ها سر اون یک درصد گیر می کنه تا بخوام از نو به دانلودش کنم تا اون یک درصد هم پر بشه زود خطا می ده تو همه ی مرورگرا هم امتحان کردم نشد کمکم می کنید؟! ممنونم
نمیدونم چرا این مشکل رو شما دارید. فقط میدونم که لینکهای دانلود مشکلی ندارن
-
درست شد امیرجان ممنونم ازت فقط یه پست تو قسمت همفکری گذاشتم ببین می تونی راهنماییم کنی؟
Advertisement