پاسخ سوالات و همفکری
-
دو راه هست. اول اضافه کردن نور داخلی به محیط ،که آسونترین روشه ولی ممکنه شما اینو نخواسته باشید. در اینصورت راه دوم ، بالا بردن کیفیف رندره. یعنی استفاده از پیشفرضهای بهتر ،یا دستکاری تنظیمات فعلی.
کلا وی-ری نور محیطی رو هم محاسبه میکنه،یعنی نوری که غیر مستقیم محیطو روشن میکنه و بهش "نور جهانی" یا
GI= global illumination
هم میگن. مثل وقتی که اتاقتون روشنه ،بی اینکه آفتاب به داخلش بتابه...وداره از طریق نور محیط، یا آسمون به صورت غیر مستقیم روشن میشه. یه اصطلاح دیگه هم داریم که میشه اونو "بازگشت نور" یا یه همچوچیزی ترجمه کرد:
light bounce
مثل وقتی که شما توپی رو به دیوار میزنید، اون "بازگشت" میکنه ، ولی خب انرژیش تا حدی کمتر میشه. همین اتفاق واسه نور هم میفته.
حالا وی-ری واسه محاسبه،نورهای تابشی مستقیم و نیز برگشتی، از 4 الگوریتم مختلف (که عموما توسط فیزیکدانها ارائه شده) بهره میبره که عبارتند از
photon map
Light cash
Irradiance map
(deterministic) monte carlo
شما میتونید به وی-ری بگید که در محاسبه نور اصلی و همچنین نور برگشتی ،از کدوم الگوریتمها استفاده کنه. روشهای محاسباتی اینها و لذا تنظیماتشون با هم فرق داره...و شما بسته به صحنتون باید الگوریتم مناسب رو انتخاب کنیدو مثلا در فضاهای بیرونی ، نور غیر مستقیم اهمیت کمتری داره، در حالیکه در فضاهای داخلی بر عکسه.حالا شما به وی-ری میگید که موتور محاسباتی اصلی از کدوم و موتور محاسباتی فرعی از کدوم الگوریتم پیروی کنه
یعنی
primary engine , secondary engine
کدام الگوریتمها باشن.
یه کاری که وی-ری میکنه "میانسازیه " یا همون
interpolation
یعنی میاد برخی نقاط رو محاسبه دقیق میکنه و نقاط میانی رو "میانسازی" میکنه. لذا مثلا با ترکیب 2 الگوریتم جدا ، ابتدا کل صحنه رو با یکی حساب میکنه ( موتور اصلی) و سپس جزییات رو با دیگری (موتور فرعی یا الگوریتم دوم) میانسازی تقریبی میکنه.
به طور مختصر:
photon map
در ترکیب با یکی دیگه از الگوریتما واسه نتایج سریع در رندر داخلی خوبه. مثلا ترکیب فوتون مپ با لایت کش.....موتور اصلی رو لایت کش و موتور فرعی رو فوتون مپ بدید و همین صحنه رو باز رندر بگیرید. میبینید که اینبار نتیجه بهتر و کم لکه تره و سریع ولی کم دقت. در مورد سایر الگوریتما: کلا لایت کش سریع ، با تقریب خوب و با قابلیت محاسبات زیاده. و از همه دقیقتر "مونت کالو" که خیلی دقیقه ولی وقتی خودش به تنهایی استفاده بشه...یه عالم نقطه ریز دارید ، مگه اینکه تنظیماتشو بسیار بالا ببرید.. یه گزینه خوب دیگه هم واسه فضاهای داخلی ،ترکیب "مونت-کارلو" با لایت کشه...که دقت رو مونت-کارلو و میانسازی رو لایت کش انجام بده. با اینححال اگه شما بالاترین دقت وی-ری رو میخواهید ، باید از کواسی (یا دیترمینیستیک) مونت -کارلو استفاده کنید و تنظیماتشو بالا ببرید.
من در بالا از ترکیب مونت-کارلو و لایت-کش استفاده کردم و اینهم نتیجه -
شهریاری که نداند
شب مردمانش چگونه به صبح می رسد
گورکن گمنامی است
که دل به دفن دانایی بسته است
(کورش کبیر(خیلی لطف کردین خیلی ....
-
آقا مجید 1 دونس
-
اسکچاپ یه اتفاق جالب توی زندگی من بود که دنیای 3بعدی رو واسم لذتبخش کرد ، لذا خوشخال میشم که به عنوان یه دوست، تجاربم رو تسهیم کنم...گمونم که اینا چیزی نیست که بشه آدم واسه خودش نگهداره...یا انحصار طلبی کنه یا خودشو تافته جدا بافته کنه...نه همه ما مثل همیم و چه خوبه که هرکی چیزی بلده،در صورت بودن درخواستی، یاد بده..اینکار واسه منکه لذت داره..وقتی میبینم بسیاری هستن که بعد از یادگیری اسکچاپ چشماشون برق میزنه از سادگیش و خوشحال میشن که ایده هاشونو بهتر ارائه میدن،کلی لذت میبرم
-
سلام خدمت آقا مجید و آقا امیر
آقا می تونید آموزش قرار دادن آسمان در تصویر زیر یا هر تصویر خام دیگه ایی که از وی ری می گیرین رو بدید؟ -
-
ممنونم آقا مجید خیلی ممنونم.
-
[quote="kahgell"]سلام خدمت آقا مجید و آقا امیر
آقا می تونید آموزش قرار دادن آسمان در تصویر زیر یا هر تصویر خام دیگه ایی که از وی ری می گیرین رو بدید؟شرمنده من توی وی-ری به اندازه آقا مجید وارد نیستم برای همین سکوت میکنم و یاد میگیرم
-
خوب... حالا که به نظر میرسه احتاج به یادگیری وی-ری داریم، اگه موافق باشید یه تاپیک مخصوص آموزش وی-ری بگذاریم.... هرچند توی سایتای ایرانی هم مطالب خوبی هست،ولی اینجا فقط نکات مختصر و مفید رو با هم تبادل کنیم. مثلا از آموزش ساخت متریال میتونیم شروع کنیم
-
از لطفتون سپاسگزارم
-
آقا مجید یه لطفی کن بگو برای اینپورت متریال های وی-ری چیکار باید کنیم
من تو اینپورت فایل ویسمت رو میزنم ولی میگه این متریال اینولید است
فکر میکنم باید مثل مکس فایل های عکس هم اینپورت بشه ولی بلد نیستم چیکار باید کرد -
روش درسته. ممکنه ورژنی که متریالا باهاش ساخته شده ،با ورژن وی-ری شما نخونه (ببخشید که دیر شد،مسافرت بودم.
-
@majid said:
روش درسته. ممکنه ورژنی که متریالا باهاش ساخته شده ،با ورژن وی-ری شما نخونه (ببخشید که دیر شد،مسافرت بودم.
ممنونم مهندس جان . منم دیگه به اینترنت خوب دسترسی ندارم فعلا. این ورژنیکه من دارم روی 7 و ویستا کار نمیکنه کامل
-
سلام و درود خدمت بزرگوارانم مخصوصا آقای یگانگی ببخشید مدتی نبودم.
جناب یگانگی سوالی داشتم در مورد سلکت کردن ببخشید که به فارسی نوشتم به خاطر ویرایشش بود. در گوگل وقتی رو یه صفحه کلیک می کنید در واقع می خوایم سلکت کنیم ناگهان صفحه پشتی سلکت می شه چه کار بکنم تو تنظیماتش به کدوم قسمت برم تا بتونم این مشکل رو برطرف کنم یعنی تو یه حجم وقتی به صفحه ی رو برویی کلیک می کنم تا سلکت بشه صفحه پشت و در وجه پشتی سلکت میشه! ممنونم آقای یگانگی -
سلام. منهم الان در مسافرتم. اما میدونم این مساله که برمیگرده به خصوصیات کارت گرافیک، یه حل داره: از
windows-->preference-->open GL
تنظیمات مربوط به همین موضوع (انتخاب صفحه پشتی رو )درست کنید،مطابق تصویر راهنما
-
ممنونم آقا مجید مرسی از لطفتون
-
سلام به همگی
بچه ها آیا سایتی هست که من گوگل اسکچ آپ 7 رو از روش دانلود کنم؟ -
ورژن رایگان رو از لینک زیر میتونید بگیرید و ورژن تجاری رو از بازار:
http://www.filehippo.com/download_google_sketchup/ -
آقا مجید من سوال کردم ولی بازم نمی دونم چیکار کنم با این خطا:
Error Loading File VRayForSketchup.rb
126: The specified module could not be found. - C:/Program Files/Google/Google SketchUp 7/Plugins/VRayForSketchUp/VRayForSketchUp.so
چطور می تونم این فایل رو درست کنم؟! -
سلام
ممنون
Advertisement