sketchucation logo sketchucation
    • Login
    Oops, your profile's looking a bit empty! To help us tailor your experience, please fill in key details like your SketchUp version, skill level, operating system, and more. Update and save your info on your profile page today!
    🫛 Lightbeans Update | Metallic and Roughness auto-applied in SketchUp 2025+ Download

Twilight Render

Scheduled Pinned Locked Moved Magyar
    125 Posts 9 Posters 63.3k Views 9 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • GaieusG Offline
      Gaieus
      last edited by

A Theát nem a SU-ba kell telepíteni, az telepíti magát külön a Program files könyvtárba. A Thea2SU exporter plugint kell telepíteni a SU plugin könyvtárba (illetve az is szépen megtalálja a helyét magától). Azt is eltávolítottad?

Thea.png
      Ez a SU Plugin könyvtárában egy TheaExporter_loader.rb fájlt és egy TheaExporter_files könyvtárat hoz létre. Ezeket minden további nélkül, kézzel kitörölheted.

Gai...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • L Offline
        local
        last edited by

Nem tudtam hogy két telepítő fájl létezik. Az alapprogramot fel sem raktam.
        Most felraktam de ezt továbbra is kiírja.

MWSnap029.jpg

• GaieusG Offline
          Gaieus
          last edited by

A SketchUp-ban menj a Window > Preferences > Templates fülre és válassz valami más template-ot. Itt valami gubanc lehet - talán templát ként mentettél el egy fájlt normális mentés helyett a file menüben.

Gai...

• L Offline
            local
            last edited by

Igen még nagyon az elején mikor ismerkedtem a SU-val az volt a template, de azóta már rég átállítottam Product Design-ra. Valószínű erre emlékszik a Thea.

• GaieusG Offline
              Gaieus
              last edited by

Akkor próbálj meg ilyen néven elmenteni egy fájlt oda (File > Save as template).

Azt is megpróbálhatod, hogy megkeresed, hol tartja a dolgait a rendszereden (ott kell legyen valami beállítás). Nálam (32 bites XP) ez itt van: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Thea Render
              Ha esetleg kitörölsz mindent (vagy áthelyezed a tartalmat), akkor már nem akar majd ott kutakodni.

Gai...

• 1
              • 2
              • 3
              • 4
              • 5
              • 6
              • 7
              • 7 / 7
              • First post
                Last post