Gimp - képszerkesztő
-
Innen lehet letölteni és ingyen használni ezt a remek magyar nyelvű képszerkesztő programot.
Első kérdés:
Melyik pipát kell kivennem hogy ha a beillesztett képem kisebb méretű mint az alap háttérben látható fehér lap és csak a beillesztett kisebb képet szeretném elmenteni.
Jobb klikk-->kép-->kép automatikus vágása már majdnem jó, de az sem a képemet vágja körbe.
Textúrázásnál lenne jó.
Köszi Csaba:)
-
Meg kell mondjam, egyrészt egyáltalán nem vagyok egy Gimp varázsló, másrészt azt sem tudom, milyen pipákról beszélsz.
Van viszont egy (illetve nyilván több) hasznos kis program, amellyel könnyedén tudsz az éppen aktuális képernyődről "pillanatfelvételt" haqsználni (ilyenkor jól jönne). Szóval én a Gadwin Print Screen-t használom.
-
@gaieus said:
Meg kell mondjam, egyrészt egyáltalán nem vagyok egy Gimp varázsló, másrészt azt sem tudom, milyen pipákról beszélsz.
Van viszont egy (illetve nyilván több) hasznos kis program, amellyel könnyedén tudsz az éppen aktuális képernyődről "pillanatfelvételt" haqsználni (ilyenkor jól jönne). Szóval én a Gadwin Print Screen-t használom.
A pipát úgy értettem, hogy nem egyszer volt olyan, hogy volt egy problémám és leírtad hogy itt és itt vedd ki a pipát. Gondoltam majd itt is az lesz.
Meg a "kép automatikus vágása" is pipás megoldás volt.Hát jól van akkor majd még nézelődök benne, meg megnézem amit linkeltél.
Köszönöm
Advertisement