sketchucation logo sketchucation
    • Login
    Oops, your profile's looking a bit empty! To help us tailor your experience, please fill in key details like your SketchUp version, skill level, operating system, and more. Update and save your info on your profile page today!
    🛣️ Road Profile Builder | Generate roads, curbs and pavements easily Download

Segítség - Kérdések a SketchUp-pal kapcsolatban (szétnyírva!!!)

Scheduled Pinned Locked Moved Magyar
    4 Posts 2 Posters 3.2k Views 2 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T Offline
      thyeby
      last edited by

Gai!
      Leghamarabb is szólnom illenék a következőről:
      Valahol olvastam (e-fórumon), hogy vár Rád a feladat, hogy ezt a gigászira nőtt Segítség topikot szétnyírbáld a jobb áttekinthetőség kedvéért. Érzem, hogy oroszlánrészem volt abban, hogy ez ekkorára nőtt, mert talán csak kényelmi szempontból itt kérdeztelek mindenről, amiben csak elakadtam - s most a búrámhoz kaptam, hogy lehettem volna figyelmesebb.

Először is meg kell köszönjek minden segítséget, amit eddig kaptam. Őszinte hálával köszönöm.

Másodszor: mivel lúdasnak érzem magam, hogy fölöslegesen szaporítottam a munkádat, kérdezlek, hogy tudok-e segíteni ennek a kilenc lapnak a valamilyen szempont szerinti rendezésében? (megnyugtatná a lelkiismeretemet, ha ezt valahogyan megtehetném)

Harmadszor: Ígéretet teszek, hogy a jövőben segíteni foglak - jobban fogalmazva nem hátráltatni foglak az ömlesztett kérdéseimmel, hanem megpróbálok új témához új topic-ban kérdezni, mert valóban áttekinthetőbb egy kutakodó tag számára úgy a keresés, valamint kötelességemnek érzem, hogy ne raboljam az idődet fontosabb, érdemibb munkáidtól - tudom, így magam is többet kaphatok Tőled a jövőben.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • GaieusG Offline
        Gaieus
        last edited by

Ne aggódj, egyszer már szétnyirbáltam. Az én hülyeségem, hogy ilyen "általános" címet adtam (hagytam) ennek a résznek, ezért aztán sok új tag ide írogat. Ha egyszer rászánom magam, 5-10 perc alatt megvan a dolog (pláne most, hogy munkanélküli lettem 😄 és még időm is van - vagy legalábbis kéne legyen - rá...)

Gai...

• T Offline
          thyeby
          last edited by

Hmm, az új tagokkal szerintem mindig is lesz ilyen "bajod". Visszaemlékszem, hogy amíg nem kezdtem el érezni a fórum működését, nem voltam otthon kérdezésben. Örültem, hogy valahogyan eljutott a kérdésem a fórumba. Aki kezd, annak olyan sok információ és kérdés közt cikázik az agya, mint amikor valaki autót vezetni tanul, és még ilyen problémákkal küzd, hogy három pedál - két láb.
          Az szerencsésebb topic cím, hogy kezdő lépések, mint ahogyan legutóbb nyílt - ám idővel az is nagyra, átláthatatlanra fog dagadni.
          (No, Téged aztán nem féltelek a munkanélküliségtől! 😄)

• GaieusG Offline
            Gaieus
            last edited by

Sziasztok!

Végre vettem a fáradtságot, és szétnyirbáltam ezt a monstrum topikot. Elképzelhető, hogy a "3D modellek Google Earth-be importálása" című topikot is szétnyirbálom a megfelelő darabokra (a különböző modellek/problémák mentén).

Kérek mindenkit, hogy a jövőben új kérdéssel új topikot nyisson inkább (persze ha nem így lesz, vagy egy topik csak "fokozatosan" megy át másba, nem fogok megorrolni, de ezután hamarabb és következetesebben fogom szétvágni a nem egymáshoz illő írásokat).

Gai...

• 1 / 1
            • First post
              Last post
            Buy SketchPlus
            Buy SUbD
            Buy WrapR
            Buy eBook
            Buy Modelur
            Buy Vertex Tools
            Buy SketchCuisine