Segítség - Kérdések a SketchUp-pal kapcsolatban (szétnyírva!!!)
-
Gai!
Leghamarabb is szólnom illenék a következőről:
Valahol olvastam (e-fórumon), hogy vár Rád a feladat, hogy ezt a gigászira nőtt Segítség topikot szétnyírbáld a jobb áttekinthetőség kedvéért. Érzem, hogy oroszlánrészem volt abban, hogy ez ekkorára nőtt, mert talán csak kényelmi szempontból itt kérdeztelek mindenről, amiben csak elakadtam - s most a búrámhoz kaptam, hogy lehettem volna figyelmesebb.Először is meg kell köszönjek minden segítséget, amit eddig kaptam. Őszinte hálával köszönöm.
Másodszor: mivel lúdasnak érzem magam, hogy fölöslegesen szaporítottam a munkádat, kérdezlek, hogy tudok-e segíteni ennek a kilenc lapnak a valamilyen szempont szerinti rendezésében? (megnyugtatná a lelkiismeretemet, ha ezt valahogyan megtehetném)
Harmadszor: Ígéretet teszek, hogy a jövőben segíteni foglak - jobban fogalmazva nem hátráltatni foglak az ömlesztett kérdéseimmel, hanem megpróbálok új témához új topic-ban kérdezni, mert valóban áttekinthetőbb egy kutakodó tag számára úgy a keresés, valamint kötelességemnek érzem, hogy ne raboljam az idődet fontosabb, érdemibb munkáidtól - tudom, így magam is többet kaphatok Tőled a jövőben.
-
Ne aggódj, egyszer már szétnyirbáltam. Az én hülyeségem, hogy ilyen "általános" címet adtam (hagytam) ennek a résznek, ezért aztán sok új tag ide írogat. Ha egyszer rászánom magam, 5-10 perc alatt megvan a dolog (pláne most, hogy munkanélküli lettem és még időm is van - vagy legalábbis kéne legyen - rá...)
-
Hmm, az új tagokkal szerintem mindig is lesz ilyen "bajod". Visszaemlékszem, hogy amíg nem kezdtem el érezni a fórum működését, nem voltam otthon kérdezésben. Örültem, hogy valahogyan eljutott a kérdésem a fórumba. Aki kezd, annak olyan sok információ és kérdés közt cikázik az agya, mint amikor valaki autót vezetni tanul, és még ilyen problémákkal küzd, hogy három pedál - két láb.
Az szerencsésebb topic cím, hogy kezdő lépések, mint ahogyan legutóbb nyílt - ám idővel az is nagyra, átláthatatlanra fog dagadni.
(No, Téged aztán nem féltelek a munkanélküliségtől! ) -
Sziasztok!
Végre vettem a fáradtságot, és szétnyirbáltam ezt a monstrum topikot. Elképzelhető, hogy a "3D modellek Google Earth-be importálása" című topikot is szétnyirbálom a megfelelő darabokra (a különböző modellek/problémák mentén).
Kérek mindenkit, hogy a jövőben új kérdéssel új topikot nyisson inkább (persze ha nem így lesz, vagy egy topik csak "fokozatosan" megy át másba, nem fogok megorrolni, de ezután hamarabb és következetesebben fogom szétvágni a nem egymáshoz illő írásokat).
Advertisement