Saját alkotásaink
-
Azt még nem sikerült hozzá adni.
-
Innen egy csomó "Global"-t (globális hátteret) tudsz letölteni a Kerkytheához. Ezek valami_fájlnév.gbl.zip formátumban vannak. Ha letöltötted őket (vigyázz, hogy ahova töltöd, meg az elérési útban se legyen ékezetes betű), először is telepíteni kell a Kerkytheában a File > Install (vagy add?) libaray menüben (vagy valami hasonló).
Ezután a Kerkytheában, mikor megnyitottad a modellt, az Insert > Globals menüből lehet a háttereket berakni.
-
Jó kis program
Egy kis friss a modellről! Újra kellett renderelnem, mivel az 1080p sok volt a fórumnak. Így 720p-ben teszem fel a képet. A részletek a másik oldalon is megtalálhatóak természetesen:) 63908 poligonnál járok kb.
-
Letölteni még mindig nem tudok tőlük.
-
Kétségtelen, hogy gyakran vacakol a szerverük, de azért időnként sikerülnie kell!
-
Befejeztem az első panelt a modellen. Van segítségem, így sikerült Photoshopban rárakni a hátteret. Suban rendereltem V-ray pluginnal.
-
Na, mindjárt ad neki valami összefüggést, értelmet egy ilyen háttér. És hát tessék megtanulni a PhotoShop (vagy valami annak megfelelő képszerkesztő) használatát!
-
Egy kicsit textúrázgattam rajta. Nem a legjobb ezzel a képpel.
-
Alakul ez a kép szerintem sokkal jobb így...
-
Kösz!
-
Felhagytam a Suval. Helyette 3ds max 9-t használok ezentúl. +Photoshop cs3 extended-et. Egy ideje már dolgozom ezen a kis hajón, gondoltam jó lenne valami lézer lövedék féleséget rárakni a képre. A hajón nincs textúra, csak az alapszín, amit a program ad neki. Majd jelentkezek még! Muszáj vagyok máshova feltölteni, mert a fórum valamiért nem teszi fel. :S http://img19.imageshack.us/my.php?image=orr01.png
-
Hát, a 3DS Max valóban jó kis (?) program, és ha jól meg is tanulja az ember, akkor lehet is klassz dolgokat csinálni vele.
A hajó tetszik mindenesetre, és igenis, még ha "hűtlen" is lettél a SU-hoz, tessék időnként jelentkezni a haladással!
-
Kösz:) Jelentkezni fogok a haladással! Egy része bonyolultabb, de van egy olyan része, ami egyszerűbb, mint a SU.
-
Például? (Na jó, én is tudok, pl. a textúrázásban sokkal rugalmasabb...)
-
üdv mindenkinek
csináltam egy elképzelt római erődöt és gondoltam beteszek ide pár képet róla.
egyelőre ilyen képeket sikerült csinálnom kerkythával
-
Na, csakhogy! Nem akarsz ide is feltölteni párat (ha már úgy kérték)?
(Most mondjam, hogy tetszenek? Én már láttam őket! )
-
Kedves Gabor, nagyon-nagyon szep, persze en ezt nem igy fogalmaztam volna, de cenzuraztak...
-
Pár hónap elteltével csak vissza találtam ide. Még sok mindent nem tudok mutatni a 3ds max tudásomból, de hamarosan nagy áttörés várható, mivel rátaláltam a 3d-palace.com oldalra. Egész űrcsata készítését felvették az első lépéstőé az utolsóig, így rengeteget lehet tanulni. Sajnos 400 mb-t lehet letölteni naponta róla, de nem baj, meglesz a videó. Amint kész van mutatom az eredményt.
A max azért tetszik jobban, mivel egyszerre csak egy testen dolgozol, így nem tudsz a többiből véletlen törölni stb. Van Vertex módja, ami azt takarja, hogy a pontokat lehet "huzigálni". Sok fajta beállítás, eszköz, egyéb van benne, fel sem tudom sorolni. Ezért tetszik jobban, meg ebben lehet rendes animációt készíteni, ami nekem a célom.
-
A "modell többi részének az elrejtéséről" a SketchUpban lásd a Window > Model info ablakot:
A Vertex-húzogatásról pedig csak egy kis gif animáció (köszönet Catamountin-nak a "SketchUp Sages" oldalról)
Ez amúgy a sima Move-val is működik (szintén Catamountain):
De azért egye fene, "megtartunk" ha el is pártoltál a SketchUptól!
-
Köszi:) De nem csak ezek miatt váltottam. A végső célom -ha sikerül- akkor animáció készítés lesz, ami Suban nem menne. Mivel modell mozgatás, lövés, pajzs, hajtómű-effekt már biztos nem menne olyan szinten ott, amilyenben Maxban el lehet készíteni.
Advertisement