Saját alkotásaink
-
Azt még nem sikerült hozzá adni. -
Innen egy csomó "Global"-t (globális hátteret) tudsz letölteni a Kerkytheához. Ezek valami_fájlnév.gbl.zip formátumban vannak. Ha letöltötted őket (vigyázz, hogy ahova töltöd, meg az elérési útban se legyen ékezetes betű), először is telepíteni kell a Kerkytheában a File > Install (vagy add?) libaray menüben (vagy valami hasonló).
Ezután a Kerkytheában, mikor megnyitottad a modellt, az Insert > Globals menüből lehet a háttereket berakni.
-
Jó kis program

Egy kis friss a modellről! Újra kellett renderelnem, mivel az 1080p sok volt a fórumnak. Így 720p-ben teszem fel a képet. A részletek a másik oldalon is megtalálhatóak természetesen:) 63908 poligonnál járok kb.

-
Letölteni még mindig nem tudok tőlük.

-
Kétségtelen, hogy gyakran vacakol a szerverük, de azért időnként sikerülnie kell!
-
Befejeztem az első panelt a modellen. Van segítségem, így sikerült Photoshopban rárakni a hátteret. Suban rendereltem V-ray pluginnal.

-
Na, mindjárt ad neki valami összefüggést, értelmet egy ilyen háttér. És hát tessék megtanulni a PhotoShop (vagy valami annak megfelelő képszerkesztő) használatát!

-
Egy kicsit textúrázgattam rajta. Nem a legjobb ezzel a képpel.

-
Alakul ez
a kép szerintem sokkal jobb így... -
Kösz!

-
Felhagytam a Suval. Helyette 3ds max 9-t használok ezentúl. +Photoshop cs3 extended-et. Egy ideje már dolgozom ezen a kis hajón, gondoltam jó lenne valami lézer lövedék féleséget rárakni a képre. A hajón nincs textúra, csak az alapszín, amit a program ad neki. Majd jelentkezek még!
Muszáj vagyok máshova feltölteni, mert a fórum valamiért nem teszi fel. :S http://img19.imageshack.us/my.php?image=orr01.png -
Hát, a 3DS Max valóban jó kis (?) program, és ha jól meg is tanulja az ember, akkor lehet is klassz dolgokat csinálni vele.
A hajó tetszik mindenesetre, és igenis, még ha "hűtlen" is lettél a SU-hoz, tessék időnként jelentkezni a haladással!

-
Kösz:) Jelentkezni fogok a haladással! Egy része bonyolultabb, de van egy olyan része, ami egyszerűbb, mint a SU.
-
Például? (Na jó, én is tudok, pl. a textúrázásban sokkal rugalmasabb...)
-
üdv mindenkinek
csináltam egy elképzelt római erődöt és gondoltam beteszek ide pár képet róla.

egyelőre ilyen képeket sikerült csinálnom kerkythával
-
Na, csakhogy! Nem akarsz ide is feltölteni párat (ha már úgy kérték)?
(Most mondjam, hogy tetszenek? Én már láttam őket!
) -
Kedves Gabor, nagyon-nagyon szep, persze en ezt nem igy fogalmaztam volna, de cenzuraztak...
-
Pár hónap elteltével csak vissza találtam ide.
Még sok mindent nem tudok mutatni a 3ds max tudásomból, de hamarosan nagy áttörés várható, mivel rátaláltam a 3d-palace.com oldalra. Egész űrcsata készítését felvették az első lépéstőé az utolsóig, így rengeteget lehet tanulni. Sajnos 400 mb-t lehet letölteni naponta róla, de nem baj, meglesz a videó. Amint kész van mutatom az eredményt.A max azért tetszik jobban, mivel egyszerre csak egy testen dolgozol, így nem tudsz a többiből véletlen törölni stb. Van Vertex módja, ami azt takarja, hogy a pontokat lehet "huzigálni". Sok fajta beállítás, eszköz, egyéb van benne, fel sem tudom sorolni. Ezért tetszik jobban, meg ebben lehet rendes animációt készíteni, ami nekem a célom.

-
A "modell többi részének az elrejtéséről" a SketchUpban lásd a Window > Model info ablakot:

A Vertex-húzogatásról pedig csak egy kis gif animáció (köszönet Catamountin-nak a "SketchUp Sages" oldalról)

Ez amúgy a sima Move-val is működik (szintén Catamountain):
De azért egye fene, "megtartunk" ha el is pártoltál a SketchUptól!

-
Köszi:) De nem csak ezek miatt váltottam. A végső célom -ha sikerül- akkor animáció készítés lesz, ami Suban nem menne. Mivel modell mozgatás, lövés, pajzs, hajtómű-effekt már biztos nem menne olyan szinten ott, amilyenben Maxban el lehet készíteni.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register LoginAdvertisement