Virtuális valóság
-
Első ránézésre nekem is ez jutott eszembe az alátámasztással - de itt valószínűleg nem arról van szó, hogy "direkt" kivágta, hanem hogy az az eredeti széle a deszkának, amit használt. Mindenesetre kétségtelen, hogy alkalmasint ez gondot okozhat, úgyhogy valóban, egy kissé besüllyesztve a lépcsőket ez elkerülhető lenne.
-
@dugovictitus said:
.... Köszönöm az észrevételt! A lépcsőfokok alá vannak támasztva. A harmadik képen még nem látszik. A negyediken már igen. ...
Üdv!
Én kérek elnézést!
Valóban, hiába no, öregszem. Csoda, hogy az asszony még nem panaszkodik, hogy összecserélem valakivel, vagy valamivel
... -
Szóval... az úgy volt, hogy a NŐ gyöngyöt fűz szabad idejében. Már napok óta hallgattam a morgolódását, hogy nem talál jó gyöngyfűzött virágokat a neten. Mondtam neki, hogy rajzoljon magának. Hát a végén azt vágta a fejemhez, hogy rajzoljak én, ha annyira nagy a szám. Így most megpróbáltam gyöngyöket rajzolni.

-
Jó elfoglaltság! Az én nejem éppen kötöget. Évente rájön. Mindig csak sálat.
-
@gaieus said:
... Az én nejem éppen kötöget. Évente rájön. Mindig csak sálat.
és mindig karácsony előtt

-
Üdv!
Mint mindig, most is egy kis ízelítő, milyen is a virtuális valóság.

A mottó: Használjunk használt dolgokat!

-
Üdv!
Elnézést a felület puritánsága miatt, a valóságban "below zero"-nál nehézkes festeni.

-
Ez micsoda valójában?
-
Üdv!
Elnézést. Alkatrésztároló fiókok. Szám szerint a végén 68 rekeszes lesz.
Nem nagy szám, de 0gy legalább nem kellett felesleges köröket futnom a kialakításnál.
-
Értem. Amúgy ránézésre én is valami ilyesfajta funkciót szántam volna neki.
Ilyen csavar, olyan alátét, meg ilyenek. pl. -
@medvegy said:
Üdv!
Mint mindig, most is egy kis ízelítő, milyen is a virtuális valóság.

A mottó: Használjunk használt dolgokat!Sza Medvegy!
Ez annyira pofon egyszerű, hogy én szégyenlem magam... miért is nem nekem jutott eszembe!
Köszönöm, nagyon jó ötlet! Remélem megvalósítom én is.
Üdv,
Titus -
Üdv!
Azért megmutatom végleges verzióban is...
SU-ban színezni lényegesen könnyebb...

-
Hát, az én szögeim/csavarjaim ömlesztve vannak egy befőttes üvegben. Igaz, nincs is annyi, mint amennyit ezen a képen sejtek.
-
Üdv Mindenkinek!
Talán az asztalos ipar topikba illet volna inkább feltenni, de mivel valamikor ezt én indítottam, hát légyen továbbra is itt. Meg hát a hagyomány tisztelete
. Még mindig nem tudom eléggé az SU méretezését és megjelenését eléggé dicsérni. Légyen erre a lenti képek a példák:
Egy régi, a videojátékok korában feledésbe merülő, játék tervezve:

Majd a már megszokott, jól bevált renderelőn átküldjük, gépkapacitástól, erőnléttől függően néhány óra alatt meg van az végeredmény is:

-
Grat! Szép munka!

Csak a malom tábla lett a SU-val tervezve, vagy ami alatta van az is?
Melyik renderelővel csináltad? -
Nos, ez baromi klasszul sikerült. Nagyon szép. (Igaz, én malmozni leginkább csak felfirkált cetliken szoktam - azt sem nagyon mostanában)
-
@local said:
Grat! Szép munka!

Csak a malom tábla lett a SU-val tervezve, vagy ami alatta van az is?
Melyik renderelővel csináltad?Üdv!
Gyakorlatilag a bonyolultabb dolgokat szoktam SU-val tervezni, erre igazán itt nem is lett volna szükség, pusztán a méretarányok miatt készült el virtuálisan. Hogy pontos legyek, most a gombhoz varrtam a kabátot
.
Renderelőnek én a jól bevált Hyundai és Makita formázókat használom, néha használva a Kilinger plugint
.További szép napot!
-
@medvegy said:
Renderelőnek én a jól bevált Hyundai és Makita formázókat használom, néha használva a Kilinger plugint
.Ezt jól benyaltam

Fejlesztenem kell a humorérzékemet

Bár tegnap újra megnéztem és szinte biztos voltam benne hogy ez csak kép, csak nem akartalak letámadni.
A sarkait elcsiszoltad a fenyőnek.

-
Üdv!
Végre valaki észrevette!

Elméletben már zsenge gyermekorom óta vonzódom a kerekded formákhoz
. A gyakorlatban a "hamar munka ritkán jó" elv alapján, nem vettem észre ragasztáskor, hogy az egyik sarok elcsúszott, így hát mentve a menthetőt, csiszoláskor ezért lekerekítettem, tompítva a hibát. Azóta már használatban van, legjobb tudomásom szerint, panasz nem érkezett.
Ha mégis, csinálok egy másikat.További szép napot mindenkinek!
-
@medvegy said:
Végre valaki észrevette!

Abból jöttem rá hogy ez egy fotó.
Ettől legalább egyedivé válik.Bárcsak én is mindig fával dolgozhatnék, mint az igazi férfiak...

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register LoginAdvertisement