The Daily CatchUp
-
(röviden: "TDC")
Nem tudom, észrevette-e itt valaki vagy ha igen, olvassátok-e rendszeresen a "Daily CatchUp" című internetes "újságunkat" (vagy nem is tudom, minek lehet nevezni). Igaz, angolul van, de aki érti, esetleg érdekesnek találhatja.
Minden olyan érdekes és legalább valamennyire jelentős hírt közöl az internet világából amelynek bármi köze lehet a SketchUp-hoz.
Valójába arról jutott eszembe, hogy ide írjak erről, mert Gábor barátunk (aki kephalos-ként tolja itt a szelet), mostanában éppen fákat gyárt épületkülsők modellezéséhez, és a fatörzsek, faágak modellezésénél jól jöhet a "Taper maker" nevű plugin, amelynek épp most jelent meg a legfrissebb változata és írtam is róla ott pár ajánló sort.
-
Szia Csaba!
Van rá esély hogy a CatchUp Edition -t lefordísa valaki? Az érdekes pluginok bemutatásáról és az újításokról lemaradunk. Esetleg a fizetős pluginek készítőitől ki lehetne csikarni egy kis pénzt a fordításra.
Illetve a híreket is szívesen olvasgatnám magyarul. Az nem olyan nagy mennyiség.Amíg a Google volt a tulajdonosa a SkethUp-nak addig láttam némi esélyt arra hogy néhány dolog magyarul is elérhető lesz, mert mögöttük már van egy team idehaza.
A fórum sem pörög, így nincs mit olvasgatni a lelkes szkecsapozónak
-
Hát, ha a "valakin" engem értesz, sajnos nekem nem lesz időm fordításokra. Ami a Google-t illeti, meg kell mondjam, a magyarításokra akkor sem volt esély. Már csak azért sem, mert az ő "team"-jük nem ért(ett) a SketchUphoz.
Néhány pluginnak amúgy van magyar változata (pl. a Vertex Tools-nak) de meg kell mondjam, inkább zavaró, mint hasznos (tudom, ugyanis én fordítottam)
-
Nem kimondottan a pluginok fordítása érdekelne, hanem hírek újdonságok stb... Például a honlapon a News. Bár a CatchUp Editiont lenne a legjobb olvasgatni, de úgy látszik erről le kell mondanom
Advertisement