همه ی تولبار های اسکچاپ همه در یک تولبار
-
یک پلاگین قدیمی از جیم فولتز بود که با آن میتوان تولبار دلخواه از دستورات اسکچاپ ساخت
من مدتها یک تولبار خوب از دستورات مورد نظرم درست کرده بودم و وجود آن باعث کلی صرفه جویی در فضای مانیتور میشد
http://sketchuptips.blogspot.com/2008/06/custom-toolbars-release-08-06-01.html
اما این پلاگین آپدیت نشد و نشد و الان اولا در مک نصب نمیشود و دوما با نصب آن کلی اشکال به بقیه دستورات اضافه میشود
و بهعضی از دستورات مختل شده و در ورژن های 8 و ام 1 و ام 2 منوی راست کلیک را خاکستری میکرد
و بعضا به طور ناگهانی صفحه باگ اسپات می آمداما بلاخره خودم برداشتم مشابه همان را برای خودم درست کردم
الان بد ندیدم که آنرا برایتان بگذارم
همه ی تولبار های به درد بخود اسکچاپ همه در یک تولبار
دانلود کنیداگر هم به نظرتان دستوری کم یا زیاد است بگویید که برایتان اضافه کنم ...
البته اگر حال و حوصله اش باشد -
ممنون. جالب بود
من از دوتا دستور "هاید رست آف مدل" و "هاید سیمیلار کامپوننتز" زیاد استفاده میکنم.... همچنید از "میک گروپ" و "پیست این پلیس" واسه اینکه چیزیرو از یه گروه خارج کنم و یا به گروه اضافش کنم.... خیلی تولبار خوبیه -
"هاید رست آف مدل" و "هاید سیمیلار کامپوننتز"
تو تولبار هست ، آیکون های 12 و 13 از آخر ....خودم عادتا برای میگ گروپ از
ctrl+g
استفاده میکنیم و نخواستم تولبار رو شلوغش کنم ... اما به روی چشم ... اون دستور رو هم حتما براتون میگذارم
کار سختی نیست ...هم چنین برای پیس این پلیس هم یک کاریش میکنم .. باشد برم کمی یرای اضافه کردنش سوادمو زیاد کنم ... اونم به چشم . نمیدونم چطوری باید آدرس دهی اش کرد
آپدیت : از بچه های حرفه ای راجع به پیس این پلیس که پرسیدم اینو گفتند
@unknownuser said:
What you can do manually is not accessible through the API.
There are send_actions for Edit's Copy and Paste, but not Paste-In-Place.
Also opening entities contexts is not possible...کلا نمیشه این دستور رو مستقیما آدرس دهی کرد ... مگر اینکه آدم بخواهد یک برنامه بنویسه که به اسکچاپ بگه که اول مختصات رو بردار بعد همون رو به خاطر بسپار بعد پیس کن بعد موو کن و روتیت به همون مختصات که در واقع همون دستور رو از اول نوشت ...
فعلا
یک شورت کات بگذارید مثلا
ctrl+shift+V
و تولبار و آیکن رو بیخیال بشید ... کار زیاد میبرهاما گروپ رو براتون میزارم تو ورزن جدید
-
آقا خیلی دمتون گرم....جالبه...دقیقا بخاطر شباهت گروه و کامپوننت ، منم کنترل+جی رو واسه میک گروپ و کنترل+شیفت+وی رو واسه پیست این پلیس گذاشتم... خیلی کار را بندازه... آقا تولبارت همینجوریشم کار درسته... با اینحال حتما خودتونم یادتونه که بیشتر کدنویسای حرفه ای همین فروم هم با نوشتن کدای ساده ای مثل میرور و غیره ... چندسال پیش شروع کردن. ... و از بس دیگران ازشون چیزای عجیب غریب خواستن به اینجا رسیدن. امیدوارم وقت فراغت بیشتری پیدا کنید.
-
ورژن جدید
که دستوران
make group
paste in plase
explode
را در آن اضافه کرده امدانلود کنید:
pejmantoolbar.zip -
آقا خیلی کار بزرگی کردین . ممنونم
راستی چجوری ( با چه کدایی) میشه کاری کرد که فارسیو بشه درست نوشت؟ وسط متن انگلیسی اضافه کرد و باز فارسی ادامه داد؟ -
جان ؟؟ منظورتون چی هست ؟
کجا فارسی نوشت ؟ -
تو فروم... همینجا.... ما داریم یه تستایی میکنیم
http://www.forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=320&t=47322
Advertisement