Render SU Podium آموزش
-
عالی و جذاب ادامه بدین هرچقدر بیشتر بنویسین بیشتر می دونین این یه قانون هست تو زمان حال!
-
salam .man ba podium 1.7 ke albate midonam dige zir khaki mahsob mishe vaghte render ba nor khorshid migiram kheyli sefid mishe va kam kardane light shadow tasiri ro renderam nadare .
-
محسن جان من خیلی وارد نیستم آقای یگانگی وبقیه دوستان حتما راه حل رو خواهند گفت اما اونجوری که خود کمپانی پودیوم تبلیغ میکنه
که میگه خیلی پیشرفت کرده invironment
شاید باید روی فیزیکال اسکای بگذارید نمیدونم شایدم نه -
ورژن جدید 2.9 دیگه هوشمندانه متریال های اسکچاپ رو تشخیص میده ونیاز به ساختن متریال نیست لطفا به این ویدئو نگاه کنید
http://www.youtube.com/watch?v=8ax_d93hQl0&feature=youtu.be -
بچه ها من پودیوم 2.8 رو دارم اما نمیپیچونه چیکار کنم؟
شما تونستید بپیچونیدش؟
من یه جاخوندم ورژن 2.9 رو میشه با پیچ ورژن های قبلی پیچوندش ولی من هر کاری میکنه نمیپیچوندش -
یافتم یافتم اول از همه باید برید تواستایل ورنگ بک گراندرو آبی کنید اینجوری
بعدشم باید تنظیمات شدو رو انجام بدید
بعدشم بهتره بذارید رو فیزیکال اسکای
اگه بازم آسمونتون یکم سفید شد فقط کافیه یه کم اینستنسیتی رویه ذره جابجا کنید نتیجه میشه اینی که ملاحضه میفرمایید
در ضمن همه اینهایی که گفتمو توی این ویدئو گفته
http://www.youtube.com/watch?v=2b1SG2qZ8Rg&feature=youtu.be
موفق باشید -
تو نسخه های قدیمی ، همین تغییر رنگ آسمون تو استایل اسکچاپ ، تعیین کننده رنگ محیط بود، مثلا واسه غروب باید رنگ آسمونو تو استایل همونجور که شهریار گفته تغییر میدادیم به بنفش، قهوه ای یا اینجور رنگا یا واسه شب به خاکستری یا سرمه ای و (البته نه سیاه کامل... میگید نه امشب به آسمون نیگاه کنید .. رنگشو به خاطر بسپرید...( و واسه بامپ هم کافب بود به ته اسم متریال یه آندرلاین، بامپ و یه عدد بین 1 تا 5 واسه کمترین تا بیشترین بامپ اضافه کنیم مثلا
aaa_bump1
نمیدونم که تو نسخه 1.7 هم همینجوریه...
ممکنه تست منید و بگید نتیجشو؟ -
استادیعنی زدین تو گوش پودیوماواقعامرسی:ecstatic: واای خیلی جالبه
من حتماحتما تستش میکنم ونتیجه رو همینجا میگذارم خیلی باحاله ولی اول باید این پودیوم رو فیتیله پیچش کنم
بچه ها اگه میشه کمک کنید -
شهریار عزیز یک بار من و یک بار مجی واسه پیچوندن تلاش کردیم و موفق هم شودیم ولی من نمیدونم چرا فایلی که کار میکنی تا اولین رندرتو با پودیوم ورژن 2 به بالا میزنی دیگه فایلت سیو نمیشه مگر اینکه سیواز بگیری و بعد از این همه وقت نمیدونم چرا اینجوریه شاید تو 2.9 حلش کرده باشن کلا پودیو راه درازی در پیش داره.
-
سلام به همه ی دوستان عزیز. به دوست جدیدمون هم خوش آمد عرض می کنم
خوشحالم که بهانه ای برای جون گرفتن این تاپیک دست داد
استاد یگانگی مثه همیشه درست فرمودن. پودیوم 1.7 با اینکه خیلی ساده بنظر میاد اما یه لِم های خاصی داره که خیلیا نمی دونن و رندر های خوبی هم میشه باهاش گرفتاین مثال های تصویری از دادن بامپ هستش. و فقط کافیه از منوی متریال طبق آنچه استاد یگانگی فرمودن نام متریال رو تغییر داده و برای ثبت شدنش یه اینتر بزنید
برای مشکل رندر گیری با نور آفتاب و سفید شدن رندر هم باید از منوی شادوز یا همون سایه ها، میزان تاریکی و روشنی رو کم کرده و بسته به شرایط طرح و محیططون میزان اون ها رو معمولا بین 10 تا 25 تنظیم کنید و همچنین توی منوی استایل هم باید آسمان و زمین رو خاموش کرده و رنگ بک گراند یا همون پس زمینه رو هم کاملا سفید کنید تا رندر خوبی حاصل بشه
در ضمن لزوما نباید تاریکی و روشنایی مقدار عددشون مساوی باشه. عدد ها رو کم و زیاد کنید و نتایج مختلف رو ببینید
شهریار جان پیچوندن پودیوم که توی وبلاگمون موجوده. هنوز مشکل داری؟
موفق باشید -
وای مجتبی جان مرسی دیگه بهتر از این نمیشه
@mojtabata2001 said:
شهریار جان پیچوندن پودیوم که توی وبلاگمون موجوده. هنوز مشکل داری؟
آره پسر من نمیتونم بپیچونمش در ظاهر پیغام موفقیت پیچوندن رو بهم میگه ولی وقتی میزنم واسه رندر اسکچاپو میبنده
-
دادا ویندوز مرخصه! امان از این اشکالای لاعلاج!! حتی با دوباره ریختن اسکچاپ و همه ی داستاناش هم درست نمیشن. شهرام هم از این مشکلات مشابه داشت و آخرشم ویندوز رو عوض کرد
و امان از دردسر ویندوز عوض کردن و دوباره ریختنِ اووووون همه برنامه و تنظیمات -
دیگه میذارم تا 8بیاد تااون موقع کدو مکس خلاصه همه چیز 2013 سالمش اومده بعدعوض میکنم خودت بهتر میدونی این ویندوز عوض کردن داستانیه
-
salam.mamnon mojtaba jan .bebakhshid ke man ba takhir javab lotfeto midam akhe vaght nemikonam har roz be site sar bezanam .mer30
-
قابلی نداشت محسن جان
ممنون
Advertisement