مکسول رندر
-
سلام بر امیر حسین عزیز
از آخر شروع کنیم بله من هم از نسخه رایگان استفاده میکنم.اما یه مژده به همه ی دوستان نسخه پولی مکسول و تیا به زودی به دستم میرسه
امانور پردازی داخلی :من هم مثل شما فکر کردم نداره اما وقتی از استاد یگانگی پرسیم فهمیدم داره یعنی حتی آی ای اس رو هم ساپورت میکنه نور های امیسیو داره واسه نور مخفی ولی تاحالا داخلی نگرفتم خودم دراولین فرصت تستش میکنم واماکیفیت تصویر
[attachment=0:23fy28ff]<!-- ia0 -->2.jpg<!-- ia0 -->[/attachment:23fy28ff] -
اما نور پردازی داخلی:شما میتونید یه مستطیل بزرگ رو بگذارید پشت دوربین که هم دیده نشه هم اتاق رو روشن کنه بعد بهش متریال
emitter
بدید توی لوستر ها وآباژورهام اگه لامپشو مدل سازی کردین به حباب لامپ همین متریالو بدید تا از خودش نور بده سقف کاذب ها هم همینطور
[attachment=4:wg45v0v9]<!-- ia4 -->45.jpg<!-- ia4 -->[/attachment:wg45v0v9]
بعدمیتونیم تائثیر نورمونو توی مکعب2020یا10001000ببینیم
[attachment=3:wg45v0v9]<!-- ia3 -->77.jpg<!-- ia3 -->[/attachment:wg45v0v9]
سه تا پارامترو میتونید تنظیم کنید1وات خروجی2درجه تائثیر یاافیشنسی3میزان زبری یارافنس
اگه میزان زبری یارافنس رو روی صفر بذارید دقیقا میشه نور حباب لامپ
[attachment=2:wg45v0v9]<!-- ia2 -->47.jpg<!-- ia2 -->[/attachment:wg45v0v9]
در نهایتدر قسمت دوربین مقدار شاتر راکم کنید و دوتا پارامتر دیگه یعنی ایزو واف اند پی رو دست کاری کنید تا تائثیر نور هاتونو ببینید
[attachment=1:wg45v0v9]<!-- ia1 -->99.jpg<!-- ia1 -->[/attachment:wg45v0v9]
اینم اولین رندر داخلی 2ساعته داره رندر میگیره هنوز تموم نشده شرمنده یه عکس ازش میزارم که مطمئن شید داخلی هم میشه گرفت -
خب با یه مقایسه رندر داخلی ، ظاهرا این نسخه مکسول با فضا داخلی و نور کم اصلا جور نیست و خیلی نویز و نقاط رندر زیاده (حتی تا آخر رندر)..... حتی در قیاس با توی-لایت هم خوب نبود ... تیا که بسیار خوب محیط رو از اول بارنگ و خوب شروع میکنه و نویزها هم به سرعت کم میشو ( هرچند در ادامه این روند کند میشه) ولی تو رندر خارجی یا نور خورشید خیلی خوبه. مهمترین کارش اینه که یه سری قالب آماده واسه متریال فراهم کرده، کاری که بقیه کمتر انجام دادن (توی=لایت تو این زمینه جلو بود)در واقع این خصلت "ویزاردها" تو مکسول یه موضوع فرعی بود درحالیکه تو این نسخه بجهتآسون کردن کار، یه اصل شده
-
منم باشما موافقم تیا خدای رندره ولی برای رندر خارجی ای میتونیم رو مکسول اسکچاپ حساب کنیم ولی داخلی
یکم اذیتمون میکنه البته یکم که چه عرض کنم روانی میکه تورندر داخلی و کلا واسه من یکی که تجربه جالبی بود
چون من از چیزهای جدید خیلی خوشم میادودوست دارم اون هارو بشناسمشون
نتیجه میگیریم به قول قدیمیا( هرکسی را بهر کاری ساخته اند)ومکسول به درد داخلی ماخلی نمیخوره وبرای رندر خارجی خوبه که ازش استفاده کنیم داخلی فقط تیارندر البته ناگفته نماند تیا خارجی فوق العاده ای هم میگیره تیا جز موتور رندرای کلاس آآآآآآآآآآآآومکسول وفرای وکی تی جزئ موتورهای کلاس بییییییییییی بحساب میاند
-
به به عجب بحث جالبی ممنون از همگی
ایشالا ظرف چند روز آینده منم با مکسول یه گفتمانی بکنم -
واقعا ممنون بابت راه انداختن این تاپیک و خوب هم داره پیش میره.
من هم یه چند تایی فیلم آموزش مکسول دارم اما نمیدونم به خاطر حق کپی رایت میتونم اینجا بزارم یا نه.
در کل راجع به موضوعات دیگه اسکچ آپ فیلم و کتابهای خوبی دارم که به همون دلیل نمیدونم بزارم اینجا یا نه. -
مرسی از لطف شما .
امابهنام جان اگه دانلودش رایگان بوده فکر نکنم باذکر منبع ایراد بگیرن بهمون حالا فیلم هاتونا یکیشو عللحساب بگذارید انشالله که مدیران سایت بهمون ایراد نمیگیرند مخصوصا اینکه راجع به به بحث آموزشه وتا . اونجایی که من خبر دارم مکسول آموزش هاش رایگانه اگر ایراد گرفتن هم نهایتا لینک مستقیم اصلیشو بگذارید تا دوستان از خود سایت اصلیش دانلود کنن .اینجوری شمام کمتر اذیت میشین اونم با این اینترنت ارزان قیمت وپرسرعت(الکی) ر
-
آخه مشکل اینه که این آموزش ها مجانی نیستن، کل این کتابا و فیلم ها رو من از تورنت گرفتم.
مثلا فیلم ها اکثرا مال شرکت لیندا هستن که آموزش هاش پولین
-
یه راه حل پیداکردم که میتونید فیلم های آموزش مکسول رو داشته باشید.
این فروشگاه فرین سافت محصولاتش فیلم های آموزشی نرم افزار های مختلفه و واقعا هم کارشون درسته و من هم تا حالا چند بار ازشون خرید کردم.
این فیلم آموزش مکسول در اسکچ آپه:
http://www.farinsoft.com/shop/details/2011/21
این هم فیلم آموزش استودیوی مکسوله:
http://www.farinsoft.com/shop/details/1499/21/کلی فیلم های آموزشی نرم افزار های مختلف از شرکت های مختلف هم دارن که با قیمت خوب میتونید بخرید.
سریع هم میفرستن. -
وای عجب سایتیه خیلی توپه دمت گرم چقدر آموزش داره واااااااااااااااااااااااااااااای
بچه ها من اینقدر دنبال این ها میگشتم اما نمیدونستم که آّب در کوزه وما گرد جهان میگردیم
من که مکسول هارو خریدمشون خیلی باحاله بهنمام تو فوقاعاده ای پسرامروز دوباره لطف بزرگی در حقم کردی جبران میکنم قول میدم -
قابل نداشت
آره واقعا فروشگاه خوبیه
پارسال آموزش های فتوشاپ رو از شرکت لیندا کامل ازشون خریدم یه جعبه شده بود.
همشون کاملا با کیفیت و کامل و ترتمیز و با بسته بندی خوب رسید دستم
کارشون درسته -
آقا شاید این بهترین راه حل واسه ما باشه تو این فروم.... واسه بدست آوردن مطالب. چرا که ما عملا چاره ای جز خرید از سایتای داخلی نداریم
مرسی بابت لینک و اینکه میبینم فروم فعالتر شده -
دوستان من پک مکسول خریدم اما اسکچاپش .... نداره هر چی میگردم نیستش تو نت لطفا اگه پیدا کردید خبر بدبد
http://softpsg.ir/index.php?route=product/product&product_id=89
اسدیوی مکسول با تمام پلاگینارو داره ولی اسکچاپش اونو که گفتم نداره اگه پیداش کنید خیلی خوب میشه -
سلام به همه بالاخره اسکچاپ مکسول رو پیچوندد خدارو صد هزار مرتبه شکراونم آخرین ورژن 2.7 واااااااااااااای
پیچشو میذارم تو وبلاگمون میپیچونیم در ضمن مکسول هم مثل تیا مسابقه گذاشته موفق باشید دوستان
-
منم یه مدتی دارم با مکسول ور میرم
از خلاصه بودنش خوشم میاد. اما تو رندرای داخلی هیچ نتیجه خوبی ازش نگرفتم همونطور که بقیه هم گفتن منم این نتیجه رو گرفتم که مکسول به درد محیط داخلی نمی خوره
من فکر می کردم به خاطر کم نور دادن باشه اما الان می بینم با نور های کم هم کارای تمیزی در میارن از توش!
شما اینو ملاحضه کنین:[rtl:dwagnjnm]به هر حال مطمئنم در مورد مکسول نکته خیلی مهمی وجود داره که من نمی دونم... :/[/rtl:dwagnjnm]
**و یه چیز دیگه:**شما معمولن عدد اس ال رو چقدر می زارید؟
-
یه نکته کوچیک در مورد مکسول هست (ازونجائیکه نور موضعی، نقطه ای و .... نداره و فقط از متریال منیر باید همه نورارو بسازیم) و متریال ادیتور مکسول اسکچاپ نمیتونه نورای قوی بسازه (یا لا اقل قبلا اینطور بود) بایستی تو این مورد از متریالایی که تو متریال ادیتور خود مکسول میسازید استفاده کنید. این نتیجه تجربه من بود و جواب داد. رندرتونم خوب شده
-
این رندر من نیست! مربوط به همون مسابقه رنده که یکی گذاشته بود
همونطور که گفتم وقتی این رندر رو دیدم احساس کردم مشکل من فقط نور دادن نیست
یه جای دیگه کار می لنگهیه چیز دیگه: تو قسمت متریال ادیتور، اون قسمت
character -> type
کلی حالت داره که تو راهنمای رسمیش هیچی در موردشون گفته نشده!! آموزشی در این مورد سراغ دارید؟ -
این آدم رو اگر بر میداشتید خیلی خیلی کارتون بهتر میشد به خدا ...
Advertisement