خوشامد گویی به شما وچند نکته مهم welcome message
-
سلام به دوستان و مخصوصا دوست عزیز مجید یگانگی
بسیار از ایجاد بخش فارسی در این فروم خوشحالم . امیدوارم بتونیم همراه هم این بخش رو ارتقا بدیمموفق باشید
nino -
سلام خدمت همه دوستان عزیز و آقای یگانگی مهربان و تشکر بخاطر راه اندازی بخش فارسی این انجمن.به امید اینکه در اینجا هم بتونیم تبادل اطلاعات خوبی رو با هم داشته یاشیم.
-
سلام و درود و خوشامدگویی به شما دوستان جدید
بسیار عالیه که شما هم به جمع ما پیوستید...و امیدوارم اینجا یکی از جاهایی بشه که هرروز سر میزنید..
شروع کنید توی انجمنهای همسایمون هم سر زدن...کلی اخبار تازه هست و کلی مطلب واسه یادگرفتن و یاد دادن و انتقال دادن به سایتای ایرانی و دوستان و....چه خوب میشه که اینجا رو به اطلاع سایر دوستان هم برسونید.
منتظر شروع تاپیکای شمایئم -
به نام خدایی که پنهانش می کنند
و من آمددددددددم
اولین کارم در اولین برخوردم با این نرم افزار سال 86 آذر ماه
http://file2.ws/hosted/2/38122/1.jpg -
سلام . خوشامد بسیار.. لطفاروی همین سایت کارتون رو بگذارید
-
سلام خدمت آقای یگانگی و دیگر دوستان .
ممنون برای به وجود آومدن چنین مکانی برای تبادل اطلاعات .
امیدوارم بتونیم تو این راه قدمهای بزرگی برداریم . -
سلام و دورود بسیار، خوش اومدید و امیدوارم همه دوستان اینجا رو محل مفیدی بیابند. بنده از انحصارطلبی فرار و از جریان آگاهی استقبال میکنم و امیدوارم این مکان محل تبادل اطلاعات نرم افزاری دوستان بیشتر و بیشتری بشه.
-
سلام
من تازه اینجا عضو شدم البته از قبلسر میزدم ولی هر کاری کردم نمی شد عضو شم در اینجا لازم یک تشکر ویژه از مدیریت سایت داشته باشم که کمک بزرگی بمن کرد تا بتونم به شما بپیوندم -
خیلی خوش آمدید تبریک
-
درود و سلام بر اسکچاپیون عزیز ما هم آمدیم
آقا مجید واقعآ خسته نباشید امیدوارم در کنار یکدیگر به تجربیات خوبی برسیم
من با اسکچاپ 4سالی هست کار میکنم اونم از دوبی شروع شد که چندین پروژه معماری داخلی اونجا کار کردم
اولش کمی بچه گونه بنظرم اومد ولی حالا دیگه نه واقعآ اگه کسی بلد باشه خیلی راحت کارهای خوبی میتونه ازش دربیاره
اینم چند کار نه چندان قابل از بنده مرسی
امیر حسین
-
بسیار خوش اومدید و با کار بسیار قشنگتون مطمئنن میتونید به بقیه کمک بسیاری بدید و عالیه
-
wow
چقدر اون لوسترتون و نور افکا کاسین ش زیبا است ....
فوقولعاده هست ...
راستی چرا اینقدر لنز واید ؟!؟
خیلی پرسپکتیوش زیاد شده ... -
خیلی وقته توی فروم فارسی خبری نیست.
البته اوضاع ملتهب کشور هم برای اقلا خود من دل و دماغی نگذاشته. امیدوارم حاصل همه این اتفاقات، آینده ای روشن باشه برای همه مردم ایران.
Advertisement