آموزش حرفه ای رندریبگ با تیا رندر
-
اینم رندرای دوستم.... بسیار بد تکسچر داده شده بود، بعضی جاها به پشت صفحات و... الی آخر. من یکم تصحیحشون کردم، بعضه جاها گیاهارو عوض کردم یا یکم جابجا کردم و رندر کردم. تو رندر حوضخونه ، مسیر نور رو با فتوشاپ درست کردم چون دنگ و فنگ متریال مدیوم و زمان رندر واسم مهم بود
-
اول ممنون ....
دوم اینکه اگر اینا رو به قصد آموزش برای همه گذاشتین که دستتون درد نکنه ... اگرم قصدتون پاسخ به من هست هم .... من به خدا کل سوام
این بود که رندراتون آن بایساید هست با بایساید ... فقط همین ...
متریال سازی با این برنامه انصافا خوب هستش ...اما حسابی ممنون که بابت ستینگهاش توضیح دادین
راجع به موتور هاش همینو میدونم که انبایساد
tr1
به نسبت روی کلیات و نور مستقیم بهینه عمل میکنه
tr2
هم برای محیط داخلی و نور غیر مستقیم
هر چقدر هم زمان بیشتر کیفیت بهتراما بایسایدش داستان فرق میکنه ... حال و هوای رندر هاشم با تنضیمات گوناگون عوض میشه ... هیچ پی دی اف ی چیزی هم ندیدم ...
دارم برای یادگیری یکی یکی همه رو تجربه میکنمالبته خیلی خوشحال میشم اگر راجع به گزینه هاش راهنمایی بگیرم
در هر حال بازم ممنون
-
[rtl:24ixp9wb]یه سوالی برام پیش اومده و اون اینه که تو تیا امکان این هست که به اجسام قابلیتی مثل Always face camera که داخل SketchUp وجود داره بدیم؟
چون در غیر این صورت استفاده کردن از اجسام 2بعدی (CutOut)در کار خیلی سخت میشه.[/rtl:24ixp9wb] -
[rtl:3beu4gkv]بهتره تو تیا سه بعدی بگذارید.
برای اینکار بهتره اول تو یه فایل دیگه مثلا ماشین ، درخت یا... مورد نظر رو بیارید تو تیا، متریالشو تنظیم کنید، اجزاشو انتخاب و گروهش کنید _مطابق تصویر ضمیمه). پایوتش رو با زدن دکمه [ltr:3beu4gkv]P[/ltr:3beu4gkv] تنظیم کنید و بگذارید زیرش.باز [ltr:3beu4gkv]P[/ltr:3beu4gkv] رو بزنید که تثبیت بشه. حالا گروهتون کاملا آمادس که با فایل دوم مرج بشه. لذا ذخیرش کنید با فرمت تیا و تو فایل اصلی مرجش کنید
یا اینکه تو بخش مدل (سمت چپ بالای صفحه تیا) بگیریدش و درگش کنید تو فولدر مدلهاتون و ازون به بعد هروقت خواستید ، از اون فولدر بگیرید درگش کنید تو فایلتون.
ویرایش: امکان چرخش کامپوننتای 2 بعدی هست (از نظر تکنیکی) ولی هیچوقت عملی نشد و توماس الان داره رو امکانات "تیا فور سو" کار میکنه. در مورد قضیه پیچ و ... هم واقعا نمیدونم.... اگه اینجوری باشه باید منتظر پیچای بهتر و جدیدتری باشیم[/rtl:3beu4gkv]
-
پس در واقع دو بعدی ها هیچ راهی ندارند ....
....
البته من برای پشت پنجره اون صحنه تلسکوپ که اینجا هم آپلود شد .. یک درخت پی ان جی داشتم
برای تیا رندر بعد از اینکه زاویه دید رو توی اسکپاپ تنضیم کردم و سنس درست کردم که برای همیشه اون زاویه
نگه داری بشه ، هنگام اکسپ.رت اون کمپننت دو بعدی رو اکسپلود کردم ...
...اما کمک یک سوال مهم داریم ...
ببخشید .. آیا این مشکل که اینجا به انگلیسی نوشته ام رو شما ها هم دارید
... اینکه توی موتور های آنبایساید ، تا چند پس بیشتر رندر نمیشه و از اون به بعد همینجوری نویزی میمونه ؟
این رندر با اینکه 100 پس رندر شد ... بمب هنوزم مشکل داشت
توی بایسای هم که رندر گرفتم ، اینبار کیفیتش تفاوت زیادی با قبلی داشت و نور ها نیوفتاده بود
...
بچه ها گفتن واسه پیچه ... اما من که تیا رندرم پیچپیچ شده است ، ترسیم و بهشون جواب الکی دادم
میشه یه راهنمایی درست کنید
...
واقعا ممنون از همه لطف ها که میکنید ..
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=81&t=48015 -
ممنون بابت جواب سوال قبلی
من یک مجموعه از متریال های تیا رو دانلود کردم که همشون فرمتش
.mat.pack
هست
هر کاری کردم نتونستم وارد تیا کنمشون - شاید راهی داشته باشه و من بلد نیستم؟
البته خودم یه راهی پیدا کردم و اون اینه که پسوندش رو به
zip
تغییر دادم و بازش کردم که توی هرکدوم چندین متریال کامل بود.
اما فکر میکنم باید راهی باشه که خود این فرمت رو وارد تیا کنیم و از متریال های داخلش استفاده کنیم. -
تو بخش متریال هاتون کلیک راست کنید و گزینه [dir=rtl:x93mlpof]"Import"[/dir:x93mlpof]رو انتخاب کنید
-
http://www.thearender.com/resources/PDF_Tutorials/TheaDarkroomTutorial.pdf
یه پی دی اف فوق العاده خوب واسه آموزش بخشای دارک-روم تیا رندر که با تصویر و توضیحات ساده خواننده رو پیش میبره -
لایک لایک وباز هم لایک
-
با سلام
می خواستم بدونم کاتی همون تیارندر ؟
اگر فرق میکه رو کدومش کار کنم بهتره ؟
مرسی -
http://www.kerkythea.net/joomla/
کی تی رایگانه و نسل قبلی تیا رندره
تیا رندر تجاریه و نویسندشم همون نویسنده کرکیتیا (یا همون کی-تی )هستش
تیا چون نسخه های کرکیش از یه حدی به بعد همینجور نویز دارن و اگه تو این فرومم کسی بفهمه شما نسخه کرک استفاده میکنید،دردسر میشه لطفا اینجا در موردش بحث نکنید -
بعد از یه دوره نسبتا طولانی از زمان انتشار اولین خبرها ، بالاخره
Thea for Su
به بازار اومد. هرچند هنوز هم نسخه بتاش هست ولی دیگه خوبیش اینه که داخل اسکچاپ کار میکنه، اینتر اکتیوه و کلی امکانات دیگه + امکان فرستادن به تیا استودیو رو هم داره
Advertisement