فیلتر گذاری بر رندر
-
دوستان عزیز امروز می خوام یه پست پروسز ساده رو توضیح بدم که در عین سادگی رندرتون رو از این رو به اون رو می کنه و درخشش و رنگ و لعاب بسیار قشنگی به رندرتون میده و من دیدم که اکثر حرفه ای ها این افکت رو روی کاراشون می ذارن
این افکت بسیار ساده و توسط فتوشاپ و در عرض 2 دقیقه انجام میشه
این مقایسه رو ببینید تا متوجه بشید منظور چیه
خوب حالا رندر رو توی فتوشاپ باز کرده و از لایه ی اصلی یه کپی می گیریم
حالا باید یک فیلتر بلوری به نسخه ی کپی از لایه ی اصلی تون بدید که به نظر من این مورد از همه قشنگ تر میشه و معمولا مقدارش تا حدود 7.5 کافی هستش
Gaussian Blur
برید به منوی
Filter/Blur/Gaussian Blur
بعد از اون باید تصویر بلور شده رو کمی درخشان تر کرده و کنتراستش رو کم کنیم که بهترین روش برای این کار استفاده از
Levels
هستش. برای این کار می تونید دکمه ی
Ctrl+L
رو زده. یا برید به منوی
Image/Adjustment/Levels
و مقدار اون رو مثل تصویر زیر تغییر بدید
حالا زمان تنظیم
Blending Options
هستش که ترجمش میشه نحوه ی ترکیب شدن این لایه با لایه یا لایه های دیگه و نشون داده شدن اونها در غالب یک تصویر واحد
مثل تصویر عمل کنید
و البته می تونید در منوی قبل بجای
Screen
از موارد دیگه هم استفاده کنید که هر کدوم به نتیجه ای جالب و متفاوت از دیگری ختم میشه و اون بستگی به سلیقه ی خودتون داره
اینم یک رندر از خودم با توایلایت که می تونید تغییر رو بهتر درک کنید
امیدوارم خوشتون اومده باشه. حتما امتحانش کنید و دیگه اینکه تصاویر استفاده شده در این آموزش مربوط به فتوشاپ 5.5 هستش که توی نسخه ی انگلیسی این آموزش بود و منم به دلیل کمبود وقت از همونا استفاده کردم و تو نسخه های جدید ترِ فتوشاپ ممکنه کمی رنگ و لعابش تغییر کرده باشه. پس امیدوارم گیج نشید و هر سوالی هم بود در خدمتم
موفق باشید -
http://www.ronenbekerman.com/forums/finished-work/1793-roldal-pilgrim-center.html?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Ronen+Bekerman+Forums+Best+Visualization+of+the+Week+%28March+24%2C+2012%29&utm_campaign=Ronen+Bekerman+Forums+Best+Visualization+of+the+Week+%28March+24%2C+2012%29&utm_term=michal-bekas-centrum-pielgrzymkowe_jpg
یه رندر ساده با فتوشاپ تبدیل شده به ائنی که بالای صفحه میبینیم -
@unknownuser said:
یه رندر ساده با فتوشاپ تبدیل شده به ائنی که بالای صفحه میبینیم
عالی بود! چه فروم خوبیه. تو آموزش های الکس هوگریف همچین چیزایی رو میشه یاد گرفت
ایشالا به همین زودی ترجمه ی آموزش های ایشون رو میزارم و همینطور آموزش رندر آبرنگی شما که توی اسکچاپ آرتیست گذاشته بودین
مرسی -
-
میگه
You are not authorised to read this forum. -
اشتباه لینک من بود. تصحیحش کردم.
-
من میخوام تو فوتوشاپ گوشه ی کاغذ رو برش گردونم مثل وقتی که دارین کتاب ورق میزنید به ذهنم رسید از شما مدد بخوام آخه فوتوشاپم زیاد تعریفی نداره؟
-
[rtl:21bebvut]این نمونه رو درست کردم امیدوارم کارت راه بیفته.
فایل [ltr:21bebvut]PSD[/ltr:21bebvut]لایه باز رو هم پیوست کردم.
اگر توی ابعاد یا فرم دیگه میخواستی بگو.[/rtl:21bebvut]
-
آقا تو فتوشاپ کارتون خیلی درسته و مهمتر اینکه روش کاملا درستی رو اتخاذ کردید برای ساخت این افکت. استفده ز ماسکها و ابزارهای برداری فتوشاپ خیلی منطقیه
-
[rtl:hawnbwpj]ممنون[/rtl:hawnbwpj]
-
یک دنیا ممنون واقعا نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم
بد شانسی منم اینترنته قطع شده بود اگر نه زود تر از اینا باید تشکر میکردم شرمنده بهنام عزیزم خیلی گلی مرسی -
قابلت رو نداره
-
اینم محیط نرم افزار.کار باش بسیار سادست و فکر نکنم نیازی به آموزش باشه.
-
سلام به همه امروز میخوام نرم افزار پیکاسا رو معرفی کنم.نرم افزار بسیار ساده اما با قابلیتهای بالا.شما خیلی سریع و راحت میتونید تصاویر خودتونو ادیت کنید فیلتر های مختلفی رو امتحان کنید و یک تصویر رویای ایجاد کنید.کار باهاش سادست فقط کافی عکسو وارد کنید و روی فیلتر مخصوص کلیک.خیلی سریع بهتون پریویو میده.چند نمونه خودم کار کردم میگزارم براتونpicasa3
http://picasa.google.com/modeling in sketchup
render by Twilight
-
ممنون شهرام
اگه هدف صرفا فیلتر گذاری و کمی فانتزی کردن رندر باشه نرم افزار خوبیه -
خیلی جالب بود و ساده. مرسی
Advertisement