Thea Render
-
@gaieus said:
Nam tudom, én letiltom a reklámokat itt.
Még a béta változat korában volt komoly kedvezmény. Aztán kijött egy plugin, az is komoly kedvezménnyel. Nem tudom, most mi a helyzet.
Nem látok most semmi leárazást a honlapjukon. Ha valami banneren láttad, frissítgesd az oldalt, amíg az nem jön be, aztán kattints rá, hova visz.
Figyelgetem a reklámokat, de azóta nem láttam...
-
sikerült, elkaptama a bannert éppen most:
ChSh
-
Ahha. Na, ez nem jön föl már annak, aki 25.000 bejegyzés fölött van (jelenleg egy fórum tag ), ezért nem láthattam.
Szerintem ez már nem aktuális, csak elfelejtettük frissíteni (majd intézkedem). Mindenesetre a Thea (ahhoz képest, amit tud), még a teljes árán is nagyon olcsó.
-
.. duzzogva 45% kedvezménnyel még jobban kedvelném... -)
-
Hát tudom én...
-
Üdv Gaieus!
Segítség kellene, ismét elővettem a therendert, több kérdésem is lenne.
- mennyi idő alatt renderel egy képet, mert már majdnem 3 órája dolgozik és 65/10000 fázisnál tart.
- lehet-e egy komponens egyetlen oldalát más anyagra változtatni, vagy vissza kell mennem a SU-ba és újra importálni?
Találtam egy magyarítást, ha valakit érdekel írjon.
Üdv:
Hegylakó -
Mikor "progresszív" renderelést csinálsz, a 10000 fázis csak egy elméleti maximum. Állítsd le, amiokor úgy látod, hogy már elég tiszta.
És igen, ha csak egy-egy felületet akarsz átfesteni, akkor bizony újra kell exportálni a SketchUpból (sajnos).
Advertisement