Thea Render
-
Hm. Igazán nem tudok mit javasolni. Azt írta, amit, ugyebár. Azt mondja a Tomasz, hogy ez valami javascript dolog az IE-ben. Próbálj meg mindenféle engedélyeket adni javascriptek végrehajtására...
-
Igen, a fórumon volt egy check-list, hogy miket kell beállítani, végignézni
-
Visszatérve az exporter pluginhoz - ha esetleg IE 7-esed van, telepítsd az IE 8-at (legalább). Azt mondják, az IE 9 még jobb lesz, de talán nem érdemes béta változatokkal bajlódni, amíg minden simán nem megy velük. Az IE 7 tele van hibákkal, amelyeket úgy "javítottak" ki, hogy inkább kiadták az IE 8-at.
Na a lényeg amiért írok: február 21-én (módosult időpont szerint március 1-én) lesz a hivatalos, 1.0-es verzió kiadása. Ez persze azt is jelenti, hogy az eddigi (45%-os) kedvezmény felmegy a végleges, (100%-os) árra, tehát ha valaki meg akarja venni, az most tegye!
-
Tudom, hogy lehet, hogy a falnak beszélek, de úgy tűnik, megvan a hiba gyökere itt:
http://www.thearender.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=4864&view=unread#unread -
Ne hidd azt én itt vagyok és figyelek.
Amúgy ezzel a 45%-os kedvezménnyel az ember megkapja az 1.0-át vagy egy közel ugyan olyan jó bétát?
Köszi
-
Jól van, csak a Gábornak voltak gondjai, de rég nem láttam. Lehet, hogy érdemes volna neki küldeni egy emailt, ha esetleg csak emiatt nem akarta megvenni, mert hogy az óra ketyeg.
Amúgy igen. Aki megvette a bétát, annak az 1.0-ért nem kell fizetnie (illetve az összes alverzió, vagyis 1.x ingyenes lesz).
-
@gaieus said:
Jól van, csak a Gábornak voltak gondjai, de rég nem láttam. Lehet, hogy érdemes volna neki küldeni egy emailt, ha esetleg csak emiatt nem akarta megvenni, mert hogy az óra ketyeg.
Amúgy igen. Aki megvette a bétát, annak az 1.0-ért nem kell fizetnie (illetve az összes alverzió, vagyis 1.x ingyenes lesz).
Hm.. ez megfontolandó. Köszönjük az infot.
-
Hát igen csábítóan hangzik, csak nekem annyi gondom van hogy nem vagyok egy hozzáértő renderelő és ahhoz hogy itt álljon a polcon, drága. Bár jó volna ráállni egy renderelő programra és nem állandóan ingázni a twilight és s kerky között. Nem tudom....
-
A hétvégén még van időd (talán hétfőn is, bár nem tudom...)
-
Na, akik sokat szoktak aggodalmaskodni és tökölni (vagy töketlenkedni) a döntéseik előtt, azok kaptak egy kis haladékot.
Az új dátum március 1.
http://www.thearender.com/forum/viewtopic.php?p=38632#p38632
És ha már a Gábornak születésnapja is van egyben, akkor már írtam is neki a Facebook-on, hogy ha még meg akarja venni, most tegye...
És hát amúgy boldog születésnapot itt is!
-
Azt vettem észre hogy a kerky pluginnal exportált *.xml-t ha megnyitom Thea-ba akkor parallel a nézet, de ha a saját Thea/SU pluginját használom akkor perspective. Ezt lehet állítani Thea-ba vagy a véletlennek köszönhető? Csak mert nem találtam olyan ikont amivel állítható lenne.
Köszi
Még tele vagyok kérdésekkel, de majd sztem inkább holnap.
Üdv.
MOD: Bocs megvan, csak renderelés közbe nincs szövegbuborék és nem láttam...késő van már inkább alszom.
-
Csaba(esetleg bárki más) van azzal tapasztalatod hogy a hálóba kötött gépek renderelésnél milyen %-os hatékonysággal dolgoznak együtt?
Hol tudnék ennek utána nézni, hogyan működik ez a része a thea-nak?
Twilight ha jól tudom nem tud ilyet. Kerkythea az tud?Köszönöm
Üdv.
-
A Kerkythea tud, igen. És ráadásul most jön ki egy új verziója 64 bites változatban és állítólag 50%-os sebesség-növekedéssel.
Fogalmam sincs, mennyi a %-os gyorsaság-növekedés a hálóba kötött gépekkel. Nem lehet, hogy a teljes értéket hozzáadja? (azaz két, ugyanolyan gépnél 100%-os lenne)
-
Na, azért megkérdeztem (a Theát legalábbis). Úgy tűnik, hogy egy elméleti esetben, két ugyanolyan masinával, mindkettő 100%-os teljesítménye összeadódik.
-
Köszönöm.
A Thea az 32bit-es ugye?Üdv.
-
Van 32 és 64 bites változata is. Mac-en egyelőre csak 32-es (asszem)
-
Most néztem a Thea Render honlapot, és immáron igen kellemes áron kínálják!
hmmm...lehet hogy újabb verzió érkezik... -
Hát, nem tudom; nekem úgy tűnik, hogy ugyanannyi az ára, mint korábban - $295 - de az is mindig versenyképes volt a hasonlítható programokhoz képest.
-
Valamelyik topic alján volt fenn egy banner, miszerint "SAVE 40%"
Elnéztem volna? -
Nam tudom, én letiltom a reklámokat itt.
Még a béta változat korában volt komoly kedvezmény. Aztán kijött egy plugin, az is komoly kedvezménnyel. Nem tudom, most mi a helyzet.
Nem látok most semmi leárazást a honlapjukon. Ha valami banneren láttad, frissítgesd az oldalt, amíg az nem jön be, aztán kattints rá, hova visz.
Advertisement