تیا رندر
-
بالاخره تلسم آموزش تیارو شکستم اما برای ادامه به کمک همه نیاز دارم تنهایی از پسش برنمیاما
[آموزش حرفه ای رندریبگ با تیا رندر]
موفق باشید -
یکی از دوستان در یک پی ام از من راهنمایی خواستند ...
بد ندیدم که آن را اینجا هم بگذارم که بقیه هم استفاده کنند@unknownuser said:
با سلام
در مورد پلاگین ها هم سوالاتی داشتم
خیلی ممنون از لطفتوناول یه اینکه من توی تیا رندر هر چی روز دکمه "سکتر"میزنم تنظیماتش باز نمیشه؟
توی کامپیوتر شما هم همینطوره یا از من مشکل داره؟
ضمیمه : عکس از آن پنجره که باز نمیشود !!!دوم اینکه چرا وقتی از سکچاپ توی تیارندر میبرم حجمها توخالی نشون داده میشه؟میخوام توپر باشه که دید بهتری روی کارم داشته باشم؟
سوم اینکه شنیده بودم اگر بایاس د تیارندر فعال باشه .رندرش مثل وی ری سکچاپ میشه...ولی من این بایاس رو پیدا نکردم...نمیدونم کجاست؟
تشکر فراوان
سلام ...
1
نه !!! مثل آدم باز میشه تو کامپیوتر من ...
شاید مشکل از پیح باشه .... اما احتمالا نیست ...
اگر تاپیک معرفی تیا رو ببینید ، یکی از اعضا
شهر یار هم ، پنجره تیا رندرش قاطی پاتی بود
در نهایت هم به علت فارسی بودن سیستمش بود ...
واقعا نمیتونم در این مورد از راه دور نظر بدم ..
اما به هر دلیل اگر از پیچش باشه که بعید هستش ، میتونید
یک بار لایشنس شو پاک کنید که بره تو دِمو مود
بعد امتحان کنید ببنید چی هست قضیه ..
در ضمن اگر ورژن جدید ش رو هم دانلود کنید و وجود این مشکل رو توش تست کنید هم خوبه
اگر هنوزم این مشکل بود ... مشکل تیا نیست ..
مشکل ویندوزتون هستش ..2
این به خاطر اینه که اون صفه ها بر عکسه !!
پدیدید توی اسکچاپ صفحه ها یک ورشون آبی و یک ورش سفید هست ؟
اون آبیه در واقع قسمت پشت صفحات هست که وقتی میره تو تیا بر عکس میشه
باید همه چی سفید باشه ... قبل از اکسپرت به تیا
مدلتون رو در حالت
monochrome
مشاهده کنید .. و صفحه های آبی رو برعکسشون کنید تا سفید بشن ... گزینه اش توی منوس راست کلیک اینه : ـ
reverse faces
orient faces3
بایاس ؟!؟!؟!؟!
چی هستش این ....
والا منم تو تیا تازه کارم ...
تا حالا همچین اسمی ندیده ام و بلد نیستمخواهش
-
[rtl:1z6qjha8]
@unknownuser said:دوم اینکه چرا وقتی از سکچاپ توی تیارندر میبرم حجمها توخالی نشون داده میشه؟میخوام توپر باشه که دید بهتری روی کارم داشته باشم؟
فکر میکنم منظورشون Wire frame باشه؛ اگه اینطوره میتونید با زدن کلید V به Solid تغییر حالت بدید تا دیدتون روی پروژه بهتر باشه.
@unknownuser said:
سوم اینکه شنیده بودم اگر بایاس د تیارندر فعال باشه .رندرش مثل وی ری سکچاپ میشه...ولی من این بایاس رو پیدا نکردم...نمیدونم کجاست؟
این رو هم فکر میکنم منظورشون موتور رندر Biased باشه؛ از پنل Setting سر برگ Render سربرگ General متغیر Engine Core اگر گزینه Adaptive رو انتخاب کنید، موتور رندر به حالت Biased که شبیه Vray ـه تغییر میکنه.[/rtl:1z6qjha8]
-
در اینجا جا داره تشکر ویژه از آقا پژمان و آقا بهنام بکنم.
با کمک شما هر سه سوالم برطرف شد.
فکر کنم که از وقتی سایت قالبشو تغییر داده انگلیسی ها و فارسی ها دیگه توی یک خط با هم مچ نمیشن.مثلا جواب آقا بهنام رو با سختی تونستم بخونم.
در مورد اینکه که دکمه اسکاتر کار نمیکرد.در کنترل پنل ویندوزم زبان رو از حالت پرشیان به انگلیش تغییر دادم و درست شد.که قبلا اینو آقا شهریار مطرح کرده بودند.
سوال دوم که حجمها تو خالی بودند.توی صفحه تیا روی دکمه "وی" زدم و درست شد
و سوال سوم که در مورد بیاساد گفته بودم(البته اشتباهی بایاس نوشته بودم)طبق جواب آقا بهنام به ترتیب این مراحل رو انجام دادم و درست شد:
SETTING--->RENDER--->GENERAL--->ENGINE CORE:ADAPTIVE
باز هم ممنون از همتون -
یه سری سوالات دیگه داشتم که:
چطور باید رندر رو از تیا منتقل کرد به موتور موتیوو؟آموزشی که آقای شهریار واسه تیا گذاشتند.آقای فرانسوی یه بکگراند "اچ دی آر"روی کارشون گذاشتند.از کجا باید "اچ دی آر" دانلود کرد؟
لامپ واسه تیا از کجا باید دانلود کرد؟آیا لامپ تیا فرق میکه با لامپ های موتورهای دیگه؟
-
فایلای هیدری رو میتونید از منابع متفاوتی خرید یا دانلود کنید
نمونه های رایگانش ازینجا بگیرید
http://www.hdrmill.com/Freebies.htm
اما واسه اینکه یک متریال توی موتیوا قابل تغییر باشه تو بخش "جنرال" متریال ادیتور تیا، گزینه [dir=ltr:748pnm79]"Repaintable"[/dir:748pnm79] رو تیک میزنید و بعد رندرتونو برای موتیوا ذخیره میکنید -
****دستتون درد نکنه آقای یگانگی
توی تیارندر من موقع خروجی گرفتن اصلا فرمت موتیوو رو نداره که بخوام با فرمت موتیوو ذخیره اش کنم؟نمیدونم چرا..در مورد لامپ ها اینکه من از قسمت کامپوننت سکچاپ لامپ جستجو میکنم و دانلود میکنم ولی لامپ هایش نور ندارند.مجبورم از"پوینت لایت" و "اسپات لایت" که توی پلاگین تیا توی سکچاپ هستش استفاده کنم و اونا رو وسط لامپم بگذارم.راهش اینه یا اینکه شما یه کار دیگه میکنید؟توی آموزش آقای فرانسوی به نظر می آمد که اون لامپ آماده داشت...****
-
همون کاری که میکنید درسته. فقط ممکنه ایشون قبلا یه سری لامپ آماده رو به همین ترتیب ساخته و توی یه فولدری توی پوشه کامپوننتاش ریخته باشه و هرموقع خواست ازونا استفاده کنه.
-
درود فراوان به همه ی دوستان عزیز
آقا وحید خیلی خوش اومودین به بخش فارسی باید ببخشید که اینقدر دیر جواب میدم بازم اینترنتم تموم شده بود مثل همیشه
اینجا خیلی عوض شده
قبلا بهتر بود بگذریم
[highlight=#ff0000:1ioo6noh]تیا رندر از ورژن 1به بعدش تکنولوژیه موتیوا کلومو رو اضافه کردش[/highlight:1ioo6noh] اگه ورژن 1به بعد رو دانلودش کنید میتونید با راست کلیک کردن رو هر متریالی که دوست دارید تو موتیوا عوضش کنید تیک [highlight=#ff8000:1ioo6noh]ریپینتبل[/highlight:1ioo6noh]
رو بزنید و بعد تو [highlight=#bfff40:1ioo6noh]پنل رندر[/highlight:1ioo6noh]تیک [highlight=#ff4000:1ioo6noh]ریپینتبل و ریلایت[/highlight:1ioo6noh]رو فعالش کنید و بعدش برید تو [highlight=#ff0000:1ioo6noh]دارک روم[/highlight:1ioo6noh]ورندر بگیرید دراخر فقط کافیه موقع[highlight=#ff0000:1ioo6noh]سیو کردن[/highlight:1ioo6noh] با[highlight=#bfff40:1ioo6noh]پسوند موتیوا[/highlight:1ioo6noh] سیو کنید خواهی دید که اتوماتیک موتیوا باز میشه و شما به مراد دلتون میرسین
دلیل اینه شما نمیتونستید با پسوند موتیوا سیو کنید اینه که ورژن تیای شما مال زمان تیغعلی شاهه
باید برید ورژن یک به بعدو دانلود کنیداگه باز هم سئوالی داشتید وحید جان در خدمتیم
اما پژمان بزار برن بمیرند اینا قبلا همین بلارو سرمن هم آوردند یه ایمیل جدید + یه اکانت جدید [highlight=#bfff40:1ioo6noh]و دیگر هیچ[/highlight:1ioo6noh]
پژمان عزیز دلیل اینکه تو حالت آن بایاسد لیوانتون سیاه میشه مال پیچوندنه تیاست و ربطی به باگو اینا نداره همینطور دلیل نویز داشتن بعد از 1000000 بار پیچوندنه البته شما بهتر از من میدونید خواستم اینجاهم اطلاع رسانی کرده باشم -
خبر فوری خبر فوری خبر فوری
شو خیلی خدا کردهGPU به این دوتا ویدئو توجه بفرمایید هر کدوم 2دقیقه بیشتر نیست تیا موتور
یعنی اینتراکتیوش تقریبا شده مثل لومیون 3 دی بد نیست بدونید که این فیلم ها با یه سیستم با مشخصات زیر ضبط شده
Win7 PC, with Intel i5 processor and NVidia GTX580 graphics card. Lighting is sun-sky and the scene is ~0.5M polygons.
با اسکچاپ مدل و با تیا4 اسکچاپ رندر شدن وای خدا کی میاد این تیا 4 اسکچاپ
http://www.thearender.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=11375&start=0
Thea for SketchUpHQ video http://www.youtube.com/v/PHXlApa3Mjw
Thea GPU Interactive Render
HQ video http://www.youtube.com/v/MZUKi8tlycs[/quote]
Advertisement