SU probléma
-
Igazad van, "Purge unused". Bocs.
Ami a dinamikus komponenseket illeti... Fogalmam sincs, miért csinálja. Tudnád csatolni őket? (Semmit nem garantálok; egyszerűen hülye vagyok a dinamikus komponensekhez - de majd meglátjuk)
-
Van egy problémám.
Készítettem egy ajtót, de sehogy nem tudom befesteni mert összeomlik a SU.
Még külön-külön a felületeket sem.
Sőt a hátulját sem ami sík felület.Follow Me-vel csináltam a komponenst.
-
Nem tudom; nekem simán megnyitja és engedi festegetni minden gond nélkül...
-
Hát ez kész...
Tanácstalan vagyok.
Az ikonjaimat is totál átrendezte az összeomláskor... -
Kipróbáltam más textúrával.
Néhánnyal be lehet festeni.
De miért nem lehet mindegyikkel? -
Fogalmam sincs, mi lehet; nálam működik rendesen. Próbáld meg talán átmásolni egy másik fájlba.
-
Megpróbálnád egy saját textúrával is aminek sűrű az erezete?
Mert a SketchUp-ba épített textúrákkal nincs gond. -
Ha van ilyen textúrád, csatold, kérlek. Épp Dunaszekcsőn vagyok a kis laptopommal és nincsen rajta semmi komolyabb textúra.
-
Nem találom.
A SU-ban van egy Textúrák mappám a Materials mappán belül de az üres.
Viszont bent a programon belül ott van a mappa.
(gondolom nem a jpeg kellene)
Mellesleg 2-3 textúrával semmi egyebet nem tudok festeni mert összeomlik a SU, pedig már ezelőtt komplett bútort textúráztam vele.
Tehát nem a modellemmel van gond hanem néhány textúrával.ui.: Ezt miért írja ki? :
The attachment MWSnap040.jpg is no longer available -
Nem tudom. Az előbb is kiírta valamiért. Ideje rend berakni ezt a fórumot végre.
-
Itt kellene lennie mint skp fájl?
C:\Program Files (x86)\Google\Google SketchUp 8\Materials\Textúrák -
Nem, hanem itt:
C:\Program Files (x86)\Google\Google SketchUp 8\Materials\Materials
és mint skm fájl. -
Igaz, skm fájl.
De nekem nincs duplán Materials mappám

Bár nem értem hogy ha a programon belül a Textúrák mappában vannak a saját textúráim akkor ez itt miért üres?
-
Talán valami "User Access Manager" gond lehet itt a Windows 7-ben. Igazából ezt a részét csak most kezdem felfedezni (eddigh szinte kizárólag XP-n dolgoztam). A Vista óta a Windows még akkor sem enged a Program Files mappában turkálni, ha admin-ként van az ember bejelentkezve, hanem valami "compatibility" mappát csinál.
Valamilyen módon, tudom, meg lehet viszont buherálni.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register LoginAdvertisement