بخش نمایش رندر
-
-
عااااالي... تبريك بسيار... اين باعث افتخار منه كه باهاتون كار كردم و اميدوارم هر روز از روز قبلتون موفقتر باشيد. واقعا خستگيم در اومد كه اين كارارو ديدم. حالا وقتشه كه يه كتاب آموزش اسكچاپ بنويسيد;)
-
شما خیلی به من لطف کردین و دارین و همه اینا رو مدیوون شما هستم
و دارم پیشتوون درس پس میدم
امیدوارم یروزی دوباره در کنار شما کار کنم و از آموزش هاتوون استفاده کنم -
-
بسيار خوب. فقط كمي فضاي نور آبي سرد شده
-
دوتا رندر جدید از خودم
filename=44VILA_3.jpg]
[/URL]
filename=76Untitled_1.jpg]
[/URL] -
با سلام خدمت همه دوستان بخصوص استاد خوبم اقای یگانگی.
رندری که گذاشتم با پودیوم گرفتم امید دارم بچه ها خوششون بیاد
.مربوط به درس طرح2
-
چقدر خوب با پودیوم کار میکنید...عالی.... کاش یه تاپیک آموزش پودیوم شروع کنید
-
چه خوب شدن.سال نو هم مبارک. برای شروع کار با تیا هم خوبه خیلی خوبه ممکنه هر دو رو توی یه سایز بگیرید و زمانشون رو با تنظیمات مشابه مقایسه کنید؟ واسه تیا پیشفرض فتوریل رو انتخاب کنید تا تنظیمات مشابه وی-ری بشه ضمنا با نصب تیا فایل راهنماشم رو دستگاهتون هست
-
یک آپارتمان
اول براش رندر غروب گرفتم گفت رنگ کامپوزیتهای آومینیومی معلوم نیست .
دوباره مجبور شدم رندر روز بگیرم . بکگراند اولی یه کسه . اما دومیه اسکای خود وی-ریه که یه نمه نور آسمون بکگراندشزیاد شدهبدون فیزیکال کمرا و نور اس آی خورشد هم مقدارش 0.00001 است
!!!
در نهایت هم عکس درخت سیاه هم جلوش گذاشتم و بلورش کردم تا جلوه بده
-
سلام به همه دوستان .سال جدید به همتوون تبریک میگم
این کاره جدید خودمه که اولی رو با تیارندر انجام دادم و دومی هم با کمی تغییرات باوری رندرگرفتم
دومی قویتر از اولی است. البته این دلیل بر این نیست که تیا رندر از وری ضعیفتر عمل میکنه .تنها دلیلش اینه که من با وری راهتر کار می کنم
رندر اولی حاصل 1 ساعت از آشنایی من با تیا رندر است
به شما هم پیشنهاد می کنم حتما شماهم دانلودش کنید .پشیمون نخواهید شد
-
اآففرين. بسيااار خوب. تبريك ميگم
-
واوووو
این تیآ رندر چقدر منظره بیرونی رو قشنگ و طبیعی در آوردهببینم آقای یگانگی ، شما که دیگه ماشا الله جزو تیم توسعه اش شدید یه سری لایسنس به ما جایزه نمیدید ؟ ناسلامتی ما جزو اولین اعضا هستیم دیگه !
...
ولی من که به همین ویری هم قانعم . اولش کلی دنبال کرک مرک میگشتم براش اما تو همون 30 روزه کلی کار باهاش میکنم . بعدشم پاک میکنم و دوباره 30 روز دیگه الان 3 ماه که وی-ریم برام کار میکنه و منم ازش راضیم .... !!!
-
عرض کردم که منهم نمیتونم بخرم تازه اگه میشد هم نامردی بود،ارزش پول ما با اونا یکی نیست. یه درامد 3000 دلاری در ماه،ککش هم نمیگزه که یه نرمافزارو به مثلا 200 دلار بخره ولی واسه ما 200 دلار کل درامد یه ماهه
-
سلام دوباره
دوتا رندر اول با وری و آخری با تیا که موتور رندر خیلی قوی و پر سرعتیه و قدرت بامپشم فوق العاده است
-
سلام و خسته نباشید
آقای مهندس یگانگی و سایر دوستان از شما کسی به این تکنیک آشنایی داره نمونه عکس هاشم این زیر هست البته آقای یگانگی بلد هستن اگر توضیح بدن خیلی ممنون میشیم.
پیش از این یادم هست که یک خروجی فقط از خطوط می گرفتیم بعد یک خروجی فقط از صفحات و یک خروجی جدا هم از سایه این سه تارو در محیط فتوشاپ باهم ترکیب می کردیم البته اگر یکی از این لایه ها یک رندر بدون نورو سایه توسط ابزاری مثل وی ری باشه به نظر می تونه تکنیک خوبی رو نتیجه بده! ولی خب مشکل من اینجاست که خروجی خطوطم کیفیتش پایین هست خروجی سایه رو نمی تونم انجام بدم اگر چنین تکنیکی رو بلدین معرفی کنین تا قضیه هم یه کم هنری بشه هم
یه کم جدی و آموزشی!
این هم لینک یک آموزش که چند مرحله اولش شبیه به تکنیک مورد نظر من هست اما بازم اینو خیلی مختصر گفتن و یادگیریش سخته
http://www.sketchupartists.org/tutorials/usc-village-making-a-digital-watercolor-with-sketchup-and-photoshop/
ممنونم از همه
-
من به لينك تاتوريال نگاه كردم، بسيار هنرمندانس و معلومه كه با فتوشاپ خوب كار ميكنه ولي روشش واسه پيروي ساده نيست. سعي ميكنم با تكنيك ساده تري به همين نتيجه برسم و يه تاتوريال بگذارم .كليت ايدش اينه كه يه لايه رنگ خالص ،بدون بافت خروجي گرفته و توي فتوشاپ اونو زيرترين لايه قرار داده كه انتخاب محدوده هاش راحت بشه و بتونه تو لايه هاي بالايي كه ميخواد كاركنه به آسوني به نتيجه برسه سپس لايه سايه ها رو آبي رنگ كرده و با خصلت مالتيپلاي روي لايه زيري (كه البته به جاي رنگ تخت ميتونه تكسچر هم باشه) قرار داده و لايه بالايي هم لايه خطوطه ،اونهم مالتيپلاي شده. پس ميشه به ترتيب از پايين به بالا گفت لايه ها عبارتند از:لايه رنگ تخت(كه فقط واسه انتخاب محدوده ها ،مثلا انتخاب كل شيشه ها، استفاده ميشه،) لايه دوم ميتونه فقط رنگ و يا تكسچر باشه(با حالت نرمال)، لايه بالاتر سايه ها،كه رنگشون تو فتوشاپ آبي شده و حالتش ماتيپلايه، و نهايتا بالاترين لايه خطوطه كه اونم مالتيپلاي شده.با همين 4تا لايه و دونستن كمي فتوشاپ ميشه دقيقا به همين نتيجه رسيد يعني هربار كه ميخوايم روي يه بخش ،مثلا شيشه ها و يا آسمون كار كنيم كافيه اون ناحيه رو از لايه پايين انتخاب كنيم،لايه جاريمون رو لايه دوم انتخاب كنيم و شروع كنيم به كار روي اون (مثلا تغيير رنگ و..) و نهايتا به كلش با فيلتر تكسچر بديم(البته ايشون يكم متفاوت و پيچيده تر كار كردن) ولي با همين ترتيب هم به نتيجه بسيار مشابهي ميشه رسيد
شما به دو منوي ،سايه ها و استايل احتياج داريد كه بتونيد خروجياي مختلفتون رو بگيريد.مثلا واسه اينكه خروجي سايه ها بدون خطوط باشه بايد تو بخش اديت استايل مورد نظزتون نمايش خطوط رو غير فعال كنيد
. اما در موردكيفيت خطوط ، هنگامي كه از منوي فايل
export-->2d gtaphic
اگه از ورژن 7 پرو،استفاده كنيد گزينه آپشن بهتون اجازه ميده اندازه تصوير خروجي رو تنظيم كنيدedited:
من به سايت ايشون نگاه كردم
http://www.baumbergerstudio.com/
تو بخش
portfolio
به آخرين عنوان نگاه كنيد،تمام مراحل كار رو گذاشته
making of:Mountain lodge -
آقا مجید اینو با تمام ذهنیتی که دارم می گم
قیمت نداری باور کن قیمت نداری! ارزشمندترین استاد معماری که بدون هیچ کم و کاستی برای منه شاگرد وقت می ذاره واقعا برای ماها یه نعمتی واقعا ممنونم -
وظيفس.خواهش ميكنم، شما لطف داريد اينجا كسي استاد و كسي شاگرد نيست، همه داريم آموخته هامون رو تسهيم ميكنيم
راستي اون مطلبي كه شما درموردش گفتيد، يه تكنيك قديميه به اسم "دنيس وي" كه يه تاپيك در موردش هست
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=79&t=25197
و اينم لينك پي-دي -اف اون:
http://forums.sketchucation.com/download/file.php?id=46736
كه خيلي سريع و سادس و نتيجه هم قشنگه، هرچند كلا تو بازار ايران اين نوع كار رو نمي پسندن ولي واسه محيط دانشگاهي بسيار قشنگ و مطلوبه -
بالاخره با کمک های آقای یگانگی تونستم یک دید کلی و ساده از این تکنیک داشته باشم عکس ها به ترتیب هستن و یه نکته خیلی ریز داره که اگر دقت نکنیم کل کار خراب میشه
فقط یادتون باشه که خروجیتون
Tiff
باشه در غیر اینصورت یه کم با مشکل روبرو می شین گرچه این پسوند هم مشکلات خاص خودشو داره
Advertisement