بخش نمایش رندر
-
اینم از کارای من
با وی-ریه و البته پست پروسسشم کم نیستشا -
چه کارای خوبی ...خوب و نرم و با اجزای کافی مدلسازی شده و ویرایش تصاویر هم خوب شده. قطعا اضافه کردن آدمها و..هم کار رو بهتر میکنه
-
دوستان واقعا رندهاتون عالی هست و مطمئنم که به این ها اکتفا نمی کنید و هر روز بهتر و بهتر میشین.
خسته نباشین ما که مثل شماها وارد نیستیم -
-
-
چه پیشرفت خوبی دارید. کاش فقط یکم مدلهای با پولیگونهای بیشتر استفاده کنید (خصوصا سینک رو) و یا این رو ویرایش کنید.موفق باشید
همچنین نگاهی به این تاپیک بندازید
http://twilightrender.com/phpBB3/viewtopic.php?f=12&t=779 -
عالی دسستون درد نکنه خیلی خوبه!
-
-
عااااالي... تبريك بسيار... اين باعث افتخار منه كه باهاتون كار كردم و اميدوارم هر روز از روز قبلتون موفقتر باشيد. واقعا خستگيم در اومد كه اين كارارو ديدم. حالا وقتشه كه يه كتاب آموزش اسكچاپ بنويسيد;)
-
شما خیلی به من لطف کردین و دارین و همه اینا رو مدیوون شما هستم
و دارم پیشتوون درس پس میدم
امیدوارم یروزی دوباره در کنار شما کار کنم و از آموزش هاتوون استفاده کنم -
-
بسيار خوب. فقط كمي فضاي نور آبي سرد شده
-
دوتا رندر جدید از خودم
filename=44VILA_3.jpg]
[/URL]
filename=76Untitled_1.jpg]
[/URL] -
با سلام خدمت همه دوستان بخصوص استاد خوبم اقای یگانگی.
رندری که گذاشتم با پودیوم گرفتم امید دارم بچه ها خوششون بیاد
.مربوط به درس طرح2
-
چقدر خوب با پودیوم کار میکنید...عالی.... کاش یه تاپیک آموزش پودیوم شروع کنید
-
چه خوب شدن.سال نو هم مبارک. برای شروع کار با تیا هم خوبه خیلی خوبه ممکنه هر دو رو توی یه سایز بگیرید و زمانشون رو با تنظیمات مشابه مقایسه کنید؟ واسه تیا پیشفرض فتوریل رو انتخاب کنید تا تنظیمات مشابه وی-ری بشه ضمنا با نصب تیا فایل راهنماشم رو دستگاهتون هست
-
یک آپارتمان
اول براش رندر غروب گرفتم گفت رنگ کامپوزیتهای آومینیومی معلوم نیست .
دوباره مجبور شدم رندر روز بگیرم . بکگراند اولی یه کسه . اما دومیه اسکای خود وی-ریه که یه نمه نور آسمون بکگراندشزیاد شدهبدون فیزیکال کمرا و نور اس آی خورشد هم مقدارش 0.00001 است
!!!
در نهایت هم عکس درخت سیاه هم جلوش گذاشتم و بلورش کردم تا جلوه بده
-
سلام به همه دوستان .سال جدید به همتوون تبریک میگم
این کاره جدید خودمه که اولی رو با تیارندر انجام دادم و دومی هم با کمی تغییرات باوری رندرگرفتم
دومی قویتر از اولی است. البته این دلیل بر این نیست که تیا رندر از وری ضعیفتر عمل میکنه .تنها دلیلش اینه که من با وری راهتر کار می کنم
رندر اولی حاصل 1 ساعت از آشنایی من با تیا رندر است
به شما هم پیشنهاد می کنم حتما شماهم دانلودش کنید .پشیمون نخواهید شد
-
اآففرين. بسيااار خوب. تبريك ميگم
-
واوووو
این تیآ رندر چقدر منظره بیرونی رو قشنگ و طبیعی در آوردهببینم آقای یگانگی ، شما که دیگه ماشا الله جزو تیم توسعه اش شدید یه سری لایسنس به ما جایزه نمیدید ؟ ناسلامتی ما جزو اولین اعضا هستیم دیگه !
...
ولی من که به همین ویری هم قانعم . اولش کلی دنبال کرک مرک میگشتم براش اما تو همون 30 روزه کلی کار باهاش میکنم . بعدشم پاک میکنم و دوباره 30 روز دیگه الان 3 ماه که وی-ریم برام کار میکنه و منم ازش راضیم .... !!!
Advertisement