V-RAY آموزش
-
آهان .... تازه فمیدم ... خوب میگفتید ستینگ
براتون چند تا رو میگذارم ....
به زودی ... توی همین پست هم میگذارم ... با ادیت کردنادیت : بفرمایید ... این یک سری تنضیمات پیش فرض خودم
Options.zipاینم یکسری تنضیمات دیگه که تو اینترنت سرچ کردم
Here are some Vray Render Setting Vismaps that I have found around internet :http://freakshare.com/files/jmd5rcry/RENDER-SETTINGS.rar.html
http://www.filefactory.com/file/c3c61c7/n/RENDER_SETTINGS.zipانشا الله که لینک ها سالم باشند
برای پنجره اما :
اول از همه باید ترنسپرنسی و شفافیت داشته باشه که توی همون اسکچاپ هم میتونید
بدید .... یا اینکه توی قسمت
diffuse
شفافیت رو بدید ... رنگ های سیاه و سفید برای وی ری حکم ماکسیمم و مینیمم شفافیت را دارد و خاکستری هم رنگ میانه استسپس روی متریال کلیک راست و سپس
add layer > reflection
حالا در پنل ریفلکشن( که ایجاد شده )در اولین قسمت
را میزنیم M کلید
در پنجره جدید که باز میشود
در قسمت سمت راست
texfrencel
را انتخاب میکنیم
حالا در قسمت چپ همین پنجره ۴ قسمت وجود دارد ... گزینه سومی
ior
تعیین کننده میزان انعکاس شیشیه است
۲.۶ عددی است که من میگذارم
ok ,, ok ....
همین ... کار تمام است -
معمولا با یکی از این تنظیم ها شروع میکنیم ....و بعد بر اساس صحنه مون بهینه سازی انجام میدهیم .... برای همین چیزی به نام تنظیم دایمی وجود نداره ....
لاقل خودم که اینجوریم ... بقیه رو نمیدونم
....
دوربین و آسمان و ابعاد رندر و کانال های خروجی ... که 100 درصد همواره عوض میشوند
البته الان که دیفالت ویری واقعا ستینگ خوبی داره .... تو ویری های سری قبلی ، دیفالت بسیار بدی وجود داشت .. یادش به خیر چقدر اذیت میکرد
هم چنین بسته به صحنه رندر از موتور های متفاوت استفاده میکنیم .. که خودم به شخصه برای شروع معمولا از همین فایل ها رو لاود میکنیم ... اکثر مواقع موتور لابک کش با ایریدینس مپ هستش .... اما موتور "مونت کارلو" هم بعضا استفاده میشه که نتیجه هاش سریع ولی کمی نویزی هستش ....
میزان سابدیواید ها هم بسته به اینکه چقدر کیفیت بخوایم تغییر میکنه
اگر موتور هامون لایت-کش و ایریدینس مپ بود هم حتما سابدیواید لایت کش رو کم میکنم ... دیفالت 800 هست که میگذارم رو 200 ... خیلی خیلی رم کمتر و در نتیجه پلیگانها و آبجکت های بیشتری رو میشه داشتش ... کیفیت نهایی هم اونقدرا نمیاد پایین
هم چنین تعداد ریفلکشن های متوالی هم که از قسمت "جنرال" تنظیم میشه میتونید کم کنید .. البته وقتی دو تا آینه رو به روی هم باشند ، و مقدارش 5 باشه ، تصویری که توی پنجمین مرحله انعکاس هستش سیاه میشه !!!! دیگه بینهایت نمیشه
بــــاری ..... دیگه جون تایپ کردن ندارن ... تو راهنماش کلی آموزش راجع بهش هست
.... آموزشش این جزیات مثنوی هفتاد من کاغذ هستش
http://www.vray.com/vray_for_sketchup/manual/index.shtml
....
همه ما از همین راهنما رندرینگ رو شروع کردیم
دیگه همین دیگه ..... باید چند سال تمرین و تمرین کنید تا کم کم یاد بگیرین ... هیچ تنضیم پیش فرض ی نداریم ... البته
در بحث متریالها و تکسپرینگ همشه نمونه های آماده بسیار عالی وجود دارند ...
از سایت های زیادی میشه متریال های انواع موتور رندر ها رو گیر آرود و از تکسچر هاشون و بامپ مپ و غیره هاشون متریال خوب ساخت
در ضمن کلی متریال خوب هم تو نت برای همین وی ری با فرمت مخصوص خودش هست که در پست های قبلی معرفی کرده اند دوستان ....اما راجه به شیشه ...
تو هین جا هم کلی آموزش تصویری هستش ... و هم چنین کلی فیلم آموزشی تو نت ....
برای شیشه پنجره باید ریفلکشن بدید و برای شیشه بلوری هم باید هم ریفلکشن و هم ریفلکشن را داد
اما
, آقا اینقدر خودتو خسته نکن ... برو
این مجموعه رو دانلود کن و از متریالهای شیشه اش استفاده کن
http://www.vray.com/free_vray_tools/vismat_material_collection/vismat_material_collection.zip
و تنضیماتش رو از همونجا یاد بگیر !!!!!!
راستی : خواهشن اگر این مطلب براتون مفید بود و سوالی چیزی بود ... پست نزنید بابت تشکر کردن .. اگر خواستید ،پست قبلیو آپدیت کنید ...
برای جلوگیری از آشفتگی فروم و راحت تر دنبال شدن مطالب
راستی ؛ تو پست های قبلی ، اگر نقل قول های من رو هم حذف کردید .. که دیگه خیلی خوب میشه
-
پژمان عزیز واقعا ممنونم وقت گذاشتید ... اون فایلهارو گرفتم ... منم قبلا توی نت گشتم همینا رو پیدا کردم
فکر میکردم اکثر دوستان تنظیماتی مخصوص به خود دارند که موقع رندر استفاده میکنند... برای همین گفتم
-
جناب آقای یگانگی سپاس فراوان
بسیار ممنونم از لطفتون
یه سوال دیگه ام از خدمتتون داشتم
نحوه تنظیم متریال ویسمت آماده شیشه جهت نمایش رفلکس رو راهنمایی نمایید
بنده وقتی رندر از پنجره میگیرم نور عبور میکنه و پنجره سیاه میشه، ولی مثل رندر پیش فرض داخل پوشه متریال، رفلکس نمیشه که اجسام رو نشون بده -
ممنون از شما پژمان دوست خوبم
تقریبا چیزایی که فرمودینو میدونستم غیر از
texfrencel
حالا سوالمو توی پست بعدی میگم
...
آره زحمتی بکشین ستینگهای مختلفی تنظبم کنید، مام استفاده کنیم -
یه کلک دیگه هم میشه زد. اینکه به شیشه ها تکسچر آسمون بدید و بعدم بهش رفلکشن بدید.اون شیشه شما به این علت درست به نظر نمیرسه که داره آسمون فیزیکی وی-ری رو که یه آسمون محاسباتی و ریاضی بدون ابره، انعکاس میده. از این کلک یه نمونه میگذارم
-
[rtl:312ozlgs]من ابتدا اومدم پنجره ها رو ساختم و به شیشه ها یه متریال دادم بعد متریال آسمون رو به یه صفحه روبروش دادم ، بصورت پروجکتد، و بعد اونو به همه شیشه ها دادم.
که روشش رو اینجا میتونید ببینید
http://support.google.com/sketchup/bin/answer.py?hl=en&answer=94883
البته یه کلک دیگه هم استفاده میشه برای هر سطحی هم جواب میده.اونم اینه که تو بخش رفلکشن به جای فرسنل یه مپ تصویر بدیم ...یا ترکیبی از فرسنل و تصویر که یکم توضیحش مفصله.[/rtl:312ozlgs] -
بسیار تکنیک جالبی بود ممنونم ..... توی این روش 2 حالت پبش میاد
یکی اینکه یه مربع یا مستطیل بزرگتر رو رسم کنیم و تکسچرو درشکل فیت کرده و بعد به ابعاد مناسب پنجره ها، تقسیم کنیم
حالت دیگه اینه که قطعات کوچکترو رسم و هرکدوم رو جداگونه با تکسچر فیت کنیم
آیا روشی که گفتم درست بود و یا روش دیگری هست ؟آیا میشه تصویری از آسمون رو روی کارمون منعکس کنیم؟
جناب آقای مهندس ایشالا سر فرصت به ما ام توضیح بدین
-
سلام
آقایی یکانگی تو بگراند به جز تصاویر hdri تصویر دیگه بزارین کامل می افته چرا -
اگر از سایر فرمتها هم استفاده کنید امکانپذیر هست ولی کیفیتش به
HDRI
نمیرسه.
حتما حالت بکگراند رو روی
Environment
بگذارید
Advertisement