پاسخ سوالات و همفکری
-
من از دوست و استاد عزیزم آقای مجید یگانه دعوت میکونم تا در این بخش به ما یاری رسانند
-
به به یه ایرانی قوربونت بشم
آقاامیر باتوجه به فرمایشات جناب مجید این فروم با هزار زحمت به دلایل تحریم و ... بوجود اومده به بچه های معماری و طراحی صنعتی اطلاع بدین که چنین نرم افزار و چنین فرومی هست.
یا حق -
سلام به همه ی دوستان
بنده نسخه ی 7 این نرم افزار رو تهیه کردم یه دو ماهی میشه و تو سی دی کرکشم بود ولی الان که نصب کرده ام یعنی دیروز دیگه این شماره سریال ها کار نمی کنن و فقط برام 700 دقیقه اجازه ی کار می ده کسی از دوستان شماره سریال جدید یا کرکی داره که ارائه کنه ممنون میشم.
-
Error Loading File VRayForSketchup.rb
126: The specified module could not be found. - C:/Program Files/Google/Google SketchUp 7/Plugins/VRayForSketchUp/VRayForSketchUp.so
اگه ممکنه راهنمایی ام کنید. -
سلام
آقا مجید این حقیر یه پیشنهادی داشتم تو همین بخش یه تایپیکی با موضوع پلاگین باز کنید و شروع کنیم به معرفی و نحوه ی کار با اون پلاگین ها که به زبان فارسی باشه! البته می دونم شما خیلی زحمت می کشین و در فروم های فارسی زبان هم مطلب می نویسین! -
آقای پور امامی شما بهتره که پلاگین وی-ری را مجدد نسب کنید.چونکه یکی از فایلهای شما برای لود شدن برنامه یافت نمیشود
-
@kahgell said:
سلام
آقا مجید ، یه پیشنهادی داشتم تو همین بخش یه تایپیکی با موضوع پلاگین باز کنید و شروع کنیم به معرفی و نحوه ی کار با اون پلاگین ها که به زبان فارسی باشه! البته می دونم شما ... در فروم های فارسی زبان هم مطلب می نویسین!دوست عزیزم، با پیشنهاد شما موافقم و به نظرم بهتره که هرکدوم رو جداگانه بهش یه تاپیکی رو اختصاص بدیم که ضمن لینک به تاپیک انگلیسی، خودمون هم اینجا بهش بپردازیم. شاید برای شروع، بهتر باشه به "پلاگینای ضروری" شروع کنیم یا همون
must have plugins
و یک یک اونها رو توضیح بدیم. متاسفانه یه مشکلی توی اوضاع پلاگینا هست و اون اینه که استانداردی رو ندارن و هرچند من چندینبار درخواست دادم ،کسی اقدام عملی نکرده...شاید در آینده به یه همچو گامی برسیم ولی درحال حاضر یکم دوریم. مثلا کلید "تب" در برخی از پلاگینا کار میکنه و در برخیشون کلیدای "کنترل" یا "افها...از اف 2 تا اف 6" کارهایی رو میکنن. یه مساله دیگه هم اینه که هنوز قالب این سایت واسه ترکیب انگلیسی و فارسی ،درست عمل نمیکنه و اگه کسی از شماها میتونه راهنمایی کنه واسه درست کردنش، من میتونم با مدیران هماهنگیهارو انجام بدم تا توی آپدیتای بعدی به نتیجه مطلوب برسیم. با اینحال میتونیم کارو شروع کنیم. واسه شروع پلاگین "پول-پوش سطوح منحنی" چطوره؟ یا همون
joint pull-push?
کی این تاپیکو شروع میکنه؟
http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=180&t=6708&st=0&sk=t&sd=a&hilit=joint+pull -
امیر جان ممنونم دوست خوبم من وی ری رو دوباره دانلود کردم و کار کرد. نمی دونم خبر دارین یا نه اینکه وی ری بهتر اینطور بگم که پلاگین وی ری برای اسکیچ سی دیش هست تو بازار؟ میشه تهیه کرد؟ من دیدم که تردی مکس داره اما برای گوگل رو ندیدم اگه باشه بهتر میشه چون من و شاید خیلی از دوستان از نسخه ی مجانیش استفاده می کنم و با محدودیتهایی روبرو هستیم.آقای یگانگی من اثراتتون رو تو چنتا سایت دیدم و خیلی زحمت کشیدین و کاراتونم طبق معمول حرف نداره ولی متاسفانه بچه های معماری یه کم کم لطف تشریف دارن و به کارا ارزش قائل نیستن به امید اینکه این فروم جون بگیره تا الانش که شما و امیر آقا و این حقیر هستیم. اگه اجازه بدین من چنتا آموزش ساده دارم برای مبتدی های عزیز اونارو بار بذارم ممنونم از لطف شما دوستان عزیز
-
دوست عزیزم نسخه کامل وی-ری همراه خود سی دی اسکچ آث تو بازار موجود است
-
آقایون بنده دچار یه مشکلی شدم شاید شما بتونید کمکم کنید و اون اینکه وقتی می خوام پلاگینی رو از همین سایت دانلود کنم یا فایلی رو دانلود کنم دانلود نمیشه و یا اگر دانلود بشه نصف و نیمه دانلود می شه که به درد بخور نیست برای شما دوستان هم این اتفاق می افته؟
-
@kahgell said:
آقایون بنده دچار یه مشکلی شدم شاید شما بتونید کمکم کنید و اون اینکه وقتی می خوام پلاگینی رو از همین سایت دانلود کنم یا فایلی رو دانلود کنم دانلود نمیشه و یا اگر دانلود بشه نصف و نیمه دانلود می شه که به درد بخور نیست برای شما دوستان هم این اتفاق می افته؟
من هیچ برنامه دانلودی روی دستگاهم ندارم و با خود موزیلا میگیرم...گاهی این مشکل هست ،ولی نه همیشه. در مورد وی-ری بهتون پیام خصوصی میدم، چون اینجا ممنوعیت مطرح کردن کرک رو داریم .
اسکچاپ به صورت سی-دی کامل ، حتی با پلاگینایی مثل پودیوم و وی-ری یا به صورت تکی ،خود اسکچاپ در بازار هست یا جزو برخی پکهای نرم افزار ،مثل گردو ،گیر میاد.
http://gerdoo.net/asearch.php?searchtxt=sketchup&type=1&simplesearch=yes&cmd=search&searchinname=ok&searchinmoh=ok&searchintoz=ok&method=and&ismulti=-1&cataguries=-1&producer=-1&distributer=-1&hardware=-1&desos=-1&physicaltype=-1&sortmethod=0
در مورد آموزشا، بنده که حتما استقبال میکنم -
سلام
یه مشکلی دارم که با کمک شما حل میشه و اون اینکه این تنظیمات وی ری رو برام بگید تا این لکه های سیاه موجود در عکس زیر از بین بره ممنونم.دوستان اگه در امکانتون هست کمکم کنید
-
دو راه هست. اول اضافه کردن نور داخلی به محیط ،که آسونترین روشه ولی ممکنه شما اینو نخواسته باشید. در اینصورت راه دوم ، بالا بردن کیفیف رندره. یعنی استفاده از پیشفرضهای بهتر ،یا دستکاری تنظیمات فعلی.
کلا وی-ری نور محیطی رو هم محاسبه میکنه،یعنی نوری که غیر مستقیم محیطو روشن میکنه و بهش "نور جهانی" یا
GI= global illumination
هم میگن. مثل وقتی که اتاقتون روشنه ،بی اینکه آفتاب به داخلش بتابه...وداره از طریق نور محیط، یا آسمون به صورت غیر مستقیم روشن میشه. یه اصطلاح دیگه هم داریم که میشه اونو "بازگشت نور" یا یه همچوچیزی ترجمه کرد:
light bounce
مثل وقتی که شما توپی رو به دیوار میزنید، اون "بازگشت" میکنه ، ولی خب انرژیش تا حدی کمتر میشه. همین اتفاق واسه نور هم میفته.
حالا وی-ری واسه محاسبه،نورهای تابشی مستقیم و نیز برگشتی، از 4 الگوریتم مختلف (که عموما توسط فیزیکدانها ارائه شده) بهره میبره که عبارتند از
photon map
Light cash
Irradiance map
(deterministic) monte carlo
شما میتونید به وی-ری بگید که در محاسبه نور اصلی و همچنین نور برگشتی ،از کدوم الگوریتمها استفاده کنه. روشهای محاسباتی اینها و لذا تنظیماتشون با هم فرق داره...و شما بسته به صحنتون باید الگوریتم مناسب رو انتخاب کنیدو مثلا در فضاهای بیرونی ، نور غیر مستقیم اهمیت کمتری داره، در حالیکه در فضاهای داخلی بر عکسه.حالا شما به وی-ری میگید که موتور محاسباتی اصلی از کدوم و موتور محاسباتی فرعی از کدوم الگوریتم پیروی کنه
یعنی
primary engine , secondary engine
کدام الگوریتمها باشن.
یه کاری که وی-ری میکنه "میانسازیه " یا همون
interpolation
یعنی میاد برخی نقاط رو محاسبه دقیق میکنه و نقاط میانی رو "میانسازی" میکنه. لذا مثلا با ترکیب 2 الگوریتم جدا ، ابتدا کل صحنه رو با یکی حساب میکنه ( موتور اصلی) و سپس جزییات رو با دیگری (موتور فرعی یا الگوریتم دوم) میانسازی تقریبی میکنه.
به طور مختصر:
photon map
در ترکیب با یکی دیگه از الگوریتما واسه نتایج سریع در رندر داخلی خوبه. مثلا ترکیب فوتون مپ با لایت کش.....موتور اصلی رو لایت کش و موتور فرعی رو فوتون مپ بدید و همین صحنه رو باز رندر بگیرید. میبینید که اینبار نتیجه بهتر و کم لکه تره و سریع ولی کم دقت. در مورد سایر الگوریتما: کلا لایت کش سریع ، با تقریب خوب و با قابلیت محاسبات زیاده. و از همه دقیقتر "مونت کالو" که خیلی دقیقه ولی وقتی خودش به تنهایی استفاده بشه...یه عالم نقطه ریز دارید ، مگه اینکه تنظیماتشو بسیار بالا ببرید.. یه گزینه خوب دیگه هم واسه فضاهای داخلی ،ترکیب "مونت-کارلو" با لایت کشه...که دقت رو مونت-کارلو و میانسازی رو لایت کش انجام بده. با اینححال اگه شما بالاترین دقت وی-ری رو میخواهید ، باید از کواسی (یا دیترمینیستیک) مونت -کارلو استفاده کنید و تنظیماتشو بالا ببرید.
من در بالا از ترکیب مونت-کارلو و لایت-کش استفاده کردم و اینهم نتیجه -
شهریاری که نداند
شب مردمانش چگونه به صبح می رسد
گورکن گمنامی است
که دل به دفن دانایی بسته است
(کورش کبیر(خیلی لطف کردین خیلی ....
-
آقا مجید 1 دونس
-
اسکچاپ یه اتفاق جالب توی زندگی من بود که دنیای 3بعدی رو واسم لذتبخش کرد ، لذا خوشخال میشم که به عنوان یه دوست، تجاربم رو تسهیم کنم...گمونم که اینا چیزی نیست که بشه آدم واسه خودش نگهداره...یا انحصار طلبی کنه یا خودشو تافته جدا بافته کنه...نه همه ما مثل همیم و چه خوبه که هرکی چیزی بلده،در صورت بودن درخواستی، یاد بده..اینکار واسه منکه لذت داره..وقتی میبینم بسیاری هستن که بعد از یادگیری اسکچاپ چشماشون برق میزنه از سادگیش و خوشحال میشن که ایده هاشونو بهتر ارائه میدن،کلی لذت میبرم
-
سلام خدمت آقا مجید و آقا امیر
آقا می تونید آموزش قرار دادن آسمان در تصویر زیر یا هر تصویر خام دیگه ایی که از وی ری می گیرین رو بدید؟ -
-
ممنونم آقا مجید خیلی ممنونم.
-
[quote="kahgell"]سلام خدمت آقا مجید و آقا امیر
آقا می تونید آموزش قرار دادن آسمان در تصویر زیر یا هر تصویر خام دیگه ایی که از وی ری می گیرین رو بدید؟شرمنده من توی وی-ری به اندازه آقا مجید وارد نیستم برای همین سکوت میکنم و یاد میگیرم
Advertisement