Saját alkotásaink
-
Ez fénykép (vagy modell?)
Ha modell, akkor nagyon klassz (bár nyilván jól körül kellene forgatni egy jó kis kritizáláshoz!)
-
Ez a modell...
Holnapra kész lesz, lehet kritizálni (már csak a tető text-ek hiányoznak)...és külön figyeltem az egyéni textúrákra -
Alakul...
-
Jól néz ki!
-
Elkészült
Csak saját textúra, szigorúan!
-
Föl is töltötted a Warehouse-ba?
Mekkora a fájlméret? -
Még nem.
4.33.MB -
Sok egy kicsit. Talán ha a textúrákat lenyomorítanád, be lehetne zsúfolni úgy 1 Mb alá. Nagyjából az az "elvárás", hogy a textúra egy pixel-e kb 1-2 cm-t fedjen. JPG textúrákat nagy hatékonysággal lehet tömöríteni is anélkül, hogy jelentős minőségbeli eltérés látszana.
A Warehoue software amúgy is drasztikusan lenyomorítja, ha te előre nem teszed meg. Legjobb magadnak megtenni aztán exportálni kmz-be és a webes felületen feltölteni a kmz fájlt- akkor nem nyúlnak hozzá és olyan szépre csinálhatod, ahogy csak akarod (nézőképnek ráadásul azt teszel be, amit akarsz - nyilván egy klasz fénykép az épületről vagy valami...).
-
Köszönöm szépen, akkor van mit dolgoznom rajta. De inkább én, mint más
-
Naná!
Igazából csak azért javasoltam mindezt, hogy ha fel akarod tölteni a 3D Rétegbe, ne legyen vele gond.
-
A textúrás felbontáscsökkentéssel levittem 2.5 MB-re.Még faragok rajta
Bocs de ez a "webes feltöltés" nem teljesen világos...leírnád, vagy olvassak vissza valamit?
Köszönöm! -
Itt tudod az exportált kmz fájlt feltölteni:
http://sketchup.google.com/3dwarehouse/upload_details?webupload=true&uptyp=mn -
Ó, köszönöm
1,90 MB -
Na, 1,9 Mb már nem rossz.
Esetleg ha feltöltötted, valami linket is küldesz?
-
Persze, csak este kapok valami szöveget róla, aztán már töltöm is
-
-
-
Nagyon szépen köszönöm!
-
Megint tanultam valamit, ugyanis elsőre nem fogadták el a siló modellt! Textúrahiányt állapítottak meg. Igazuk volt is, meg nem is. A renderelt képen hiányzott egy él textúrája, a kész modellen viszont már megvolt. Ebből az következik, hogy csak a kép alapján döntenek?
Mindenesetre friss képet húztam le a kész modellről, s ha már ott tartottam, picit a szerkezetbe is belenyúltam, így végül 1,88 MB lett a vége.
Annak viszont örülök, hogy az addig kapott csillagjaim megmaradtak... -
Igen, ha a "Modell szerkesztésé"-vel letöltöd, szerkeszted és újratöltöd, akkor megmarad minden és csak felülírod a fájlt.
Advertisement