Kerkythea renderelés
-
A su2kt exporter simán exportálja a kameraállásokat; neked csak el kell indítani a renderelést a KT-ban.
-
Megnézem. Kösz!
-
Csaba jól látom hogy a twilight-ba beállított felületi effekteket, nem viszi át a kerkythea? A fényeket átviszi, de mást nem.
Esetleg arra van ötleted hogy mitől lehet az ha egy felületre képet húzok rá, akkor az kerkythea-ba nem egészen jó. Vagy nincs raja a kép a felületen vagy el van csúszva.
Lásd példa:
A főzőlap jó de más nem igazán.
Majd még keresem az okát de ha tudsz vmit az lehet sokat segítene.Köszi
MOD:Már nem módosítom a hsz.t hátha másnak is jól jönnek majd egyszer a varázsszavak: Make unique texture
Úgy néz ki bevált egyelőre. -
A Twilight-ból exportálsz vagy a Kerkythea exporter plugin-nal?
Ahhoz, hogy a beállításaid rendesen megmaradjanak, a Twilightból kell exportálnod.
Ami az összekutyult képet illeti; igen, valóban, a torzított UV Map-ek esetében időnként szükség van a "Make unique" parancsra. A SketchUp valami egyedi módon torzítja a képeket, amit a legtöbb renderelő program nem tud rendesen kezelni (PhotoMatch esetében szinte mindig muszáj ezt megtenni). -
Bocsi, az SU-ből vittem az XML konvertáló pluginnal kerkybe.
A fényeket átviszi azt hiszem így is, mert anno a kandallós látványtervemnél próbáltam.
Szóval köszi valóban ott van az XML ikon amit láttam is, de soha nem fogtam fel miért is van ott.Köszönöm megfogom próbálni.
Advertisement